R tt header

Vinna alla matcher är målet!

Publicerad 2022-01-14 18:26
Fellan
Imorgon kl 18.00 återstartar vårt Dam A-lag sitt seriespel med match mot Guldheden hemma i Partillebohallen. Vi tog oss såklart ett snack med Sebastian Idehed inför matchen och hans tankar med resten av serien.

Godfortsättning, hur har julen och nyåret varit som serieledare? Tack detsamma! Den har varit lugn, försökt undvika att bli sjuk och ladda upp batterierna.

Covid smittspridningen är stor, hur har vårt lag klarat sig från detta senaste veckorna? Vi lät laget vila under jul och nyår, många sjukdomar under hösten så vi hoppades att två veckor med helt ledigt skulle göra gott. De som varit friska har tränat på eget initiativ på gymmet.

Dags för match mot Guldheden. Vad har du att säga om motståndarna och vad förväntar du dig av matchen? Vi förlorade senast vi mötte Guldheden på hemmaplan (sista matchen i säsongen 2019/2020) så där har vi revansch att utkräva. Det blev även en relativt tajt match när vi spelade senast i Valhalla A, iof till mycket stor del av riktigt dåligt underlag. Så även lite revansch där att utkräva.

Serien verkar ha satt sig med tre lag som gör upp om kvalplatserna. Vad är vårt mål med serieavslutningen? Det är såklart att vinna alla matcher och ta hem seriesegern, men det är bara ett delmål på vägen till huvudmålet som är allsvenskt avancemang. Men det kommer bli tuffa matcher mot dessa tre, och även andra lag i serien som jag tycker tagit kliv. Främst Mölndal och Kungälv.

Om du skulle blicka tillbaks under höstsäsongen, vilka spelare är värda ett litet extra omnämnande? Felicia Andersson är svår att inte nämna, leder poängligan som vanligt och bidragit extra stort mot topplagen. Annars får jag även säga Lisa Standar som med Amanda Thors skada har burit såväl A-laget som JAS laget med många matcher och fina insatser. På backsidan så sticker Agnes Berglund ut med en fantastiskt bra statistik och stabilitet. Men generellt så har vi haft många spelare som steppat upp i olika matcher, speciellt när vi inte någon match har haft alla tillgängliga.

Till sist lycka till på lördag! Tack! Vamos!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub