Img 1043

Wizards Professional Summer School 2024

Skola

Nu öppnar vi upp anmälan till klubbens helt egna sommarskola, Wizards Professional Summer School (WPSS) 2024. Det är nu den artonde upplagan vi anordnar WPSS. Skolan äger rum vecka 33 vilket är veckan innan skolan i Partille drar igång sin verksamhet och WPSS börjar tisdag 13:e augusti och slutar på fredag 16:e augusti. Lägret är som förut på dagtid med ungefärliga tider om 08.00 - 16.30. Lägret äger rum i hallarna Partille Arena A- och B-hall och Partillebohallen.

Fokus är på spel, taktik, teknik, teori och en massa glädje. Perfekt start på säsongen för en trollkarl som du men även deltagare från andra klubbar är välkomna!

Anmälningsformulär (skriv i kommentarsfältet om man önskar vara målvakt)


NYTT FÖR I ÅR

För att även barn som går i skola i exempelvis Göteborg skall kunna delta innan sin skolstart så anpassar vi upplägget och erbjuder så långt det är möjligt en, två eller tredagars pass till reducerad kostnad.

 • 3 dagar – 1590 kr
 • 2 dagar – 1150 kr
 • 1 dag – 650 kr

För denna typ av anmälan behöver ni skicka in ett separat mail till kansli@pibs.se med:

 • Barnens namn. Notera även om man är målvakt.
 • Antal dagar och vilka/et datum som önskas

Var och en kommer därefter att få ett bekräftelsemail i retur (inom 7-10 dagar).


ÅLDRAR OCH TIDER

WPSS kommer att genomföras under vecka 33, tisdag till fredag kl. 8.00–16.30 (13-16:e augusti). Skolan kommer att vara tillgänglig för ungdomar födda 2009-2016. Deltagarna delas in i grupper utifrån sin ålder eller om synnerliga skäl föreligger utifrån färdighetsnivå. Den yngsta gruppen kommer troligen att sluta sina dagar kl. 15.00. Maximalt antal deltagare är 22 personer per grupp, visst avsteg kan göras beroende på fördelning av målvakt/utespelare.


INNEHÅLL OCH PRISER

WPSS är ett dagläger och inga övernattningar görs i WPSS regi. Anmälningsavgiften skall vara betald senast den 25 april. Det är först till kvarn och antalet platser är begränsat och det brukar vara högt tryck på anmälan. Man anmäler sig via formuläret nedan och betalar antingen avgiften direkt eller så skickas ett mail där fakturan bifogas som betalas senast den 25 april.

Avgiften är samma för alla deltagarna och är på 1995 kr och i denna ingår nedan:

 • Träna på storplan.
 • Spela småmålsturnering.
 • Träna teknik
 • Lunch och mellanmål att äta
 • Träffa massor av gamla och nya innebandykompisar
 • Få en cool t-shirt att använda under Summer School
 • Lära sig nya tricks och knep av alla duktiga gruppledare
 • Få teoretisk kunskap inom innebandy

INNEBANDYTRÄNINGAR

WPSS träningar kommer att genomföras i fullstor innebandyhall, i Partille Arena och Partillebohallen. Träningspassen är ca en timme och alla träningsgrupper garanteras tre träningspass per dag på stor plan. Teorin kommer vara inriktad mot anpassad åldersgrupp och inom områdena regelkunskap, taktik, teknik, fysiologisk träning och attityder. Teorin kommer att hållas i anslutning till hallen. Det kan även förekomma lättare löpning utomhus för de äldre deltagarna. Samtliga dessa pass kommer att ledas av våra utbildade tränare som instruktörer. Som avslutning på lägret kommer en mini-turnering att spelas och en gemensam social aktivitet genomföras. Klubbens värdegrund kommer att gås igenom om hur man uppför sig.


GRUPPINDELNING OCH SCHEMA

Grupperna kommer som tidigare nämts delas in efter ålder och kön om inte synnerliga skäl föreligger. Grupperna kommer vara Pojkar 09-11, Pojkar 12-14, Pojkar 15-16, Flickor 09-11, Flickor 12-14 och Flickor/pojkar 15-16. Gruppindelningen i dessa åldrar är preliminära och justeringar kan komma att göras utifrån hur många anmälningar som görs i respektive grupp. Nivåanpassningar inom grupperna kan komma att göras på delar av gruppens aktiviteter men inte alla. Första spelträningen börjar ca kl. 08.00 och det sista avslutas ca kl. 16.30 förutom för de yngsta grupperna som kommer avsluta sin dag runt ca kl. 15.00. De ska vara ombytta och klara när träningen börjar. Gruppindelningen och exakta schemat kommer att skickas ut till anmälda deltagare senast 14 dagar innan innebandyskolan börjar. Löpande i takt med intresseanmälan bekräftas densamma.
Md skola 2

INSTRUKTÖRER OCH GÄSTTRÄNARE

Vi strävar efter att ha nivåanpassade instruktörer och utbildade efter den grupp de skall hålla i. Normalt sett är det två st instruktörer som följer gruppen hela veckan och det kommer att vara många killar och tjejer från våra A- och Juniorallsvenskelag vilket vi tycker är positivt då det bygger ihop vår förening. De kommer som brukligt är att presenteras på hemsidan löpande under våren.


TRANSPORTER OCH MAT

Det kommer inte att behövas några transporter under dagen. Lunch ingår och det kan behövas en lättare promenad från någon av hallarna för att nå matsalen. Mellanmål serveras iform av frukt på eftermiddagarna.


FOTOGRAFERING OCH HEMSIDA

Spelarna kommer att fotograferas tillsammans med sina tränare och det kommer löpande under veckan publiceras klipp och bilder på våra sociala medier (hemsida, instagram och facebook). Vill man ej medverka på bild bör detta meddelas vid registreringen under övriga kommentarer.


SOCIALA AKTIVITETER

Mellan måltider och träningar kommer det finnas tillfälle för sociala aktiviteter. Målet är att undvika döda stunder och ha en lagom intensiv dag i innebandyns tecken.

Md wpss2

FÖRSÄLJNING

Under någon av dagarna kommer vi att försöka att ha vår klubbshop tillgänglig med försäljning av klubbkonfektion och innebandymaterial med extra bra priser. Mer information kommer.

ANMÄLAN

Anmälan görs via vårt anmälningsformulär. Först till kvarn! Antalet platser är begränsat och förra säsongen var vi nära maxantalet vilket givetvis är mycket roligt. Fyll i samtliga fält i formuläret. Mer information kommer att läggas ut närmare sommaren på hemsidan.

Betalning till bankgiro 5660-7633 eller swish enligt betalningsinstruktion skall vara gjord senast 25 april 2024 men först till kvarn gäller så gör anmälan direkt.

Återbetalning av anmälningsavgiften kan ej ske med mindre än läkarintyg som omöjliggör ett helt deltagande på WPSS.

Anmälan kommer att vara öppen så länge det finns platser kvar.

OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER

Om deltagarantalet är för lågt i någon grupp förbehåller sig arrangören att justera för bästa totala gruppindelning. Det kan också hända, av icke förutsägbara skäl såsom t.ex. sjukdom, att det kan ske förändringar med tillsättningen av instruktörer och gästtränare.


All kommunikation görs via kansli@pibs.se samt via www.pibs.se. Under lägerdagarna kommer telefonnummer till hallcheferna finnas tillgängliga.Md wpsskul
Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub