Herr 6

Wizards Professional Summer School 2023

Wpssny

Nu öppnar vi upp anmälan till klubbens helt egna sommarskola, Wizards Professional Summer School (WPSS) 2023. Det är nu den sjuttonde upplagan vi anordnar av WPSS. Skolan äger rum vecka 33 vilket är veckan innan skolan i Partille drar igång sin verksamhet och WPSS börjar tisdag 15:e augusti och slutar på fredag 18:e augusti. Lägret är som förut på dagtid med ungefärliga tider om 08.00 - 16.30. Lägret äger rum i hallarna Partille Arena A- och B-hall och Partillebohallen. Vi kommer att ha fokus på målvakterna och har därför en helt egen grupp för dessa där man får ett extra innebandypass per dag bara med målvakterna utöver träning med sin åldersgrupp och utespelarna. Fokus är på spel, taktik, teknik, teori och en massa glädje. Perfekt start på säsongen för en trollkarl som du men även deltagare från andra klubbar är välkomna.

Anmälningsformulär (skriv i kommentarsfältet om man önskar vara målvakt)

ÅLDRAR OCH TIDER

WPSS kommer att genomföras under vecka 33, tisdag till fredag kl. 8.00–16.30 (15-18:e augusti). Skolan kommer att vara tillgänglig för ungdomar födda 2009-2016. Deltagarna delas in i grupper utifrån sin ålder eller om synnerliga skäl föreligger utifrån färdighetsnivå. Den yngsta gruppen kommer troligen att sluta sina dagar kl. 15.00. Maximalt antal deltagare är 22 personer per grupp, visst avsteg kan göras beroende på fördelning av målvakt/utespelare.


INNEHÅLL OCH PRISER

WPSS är ett dagläger och inga övernattningar görs i WPSS regi. Anmälningsavgiften skall vara betald 30:e mars. Det är först till kvarn och antalet platser är begränsat och det brukar vara högt tryck på anmälan. Man anmäler sig via formuläret nedan och betalar sedan avgiften.

Avgiften är samma för alla deltagarna och är på 1995 kr och i denna ingår allt nedan:

  • Träna på storplan.
  • Spela småmålsturnering.
  • Träna teknik och få med sig ett Wizards Diplom hem.
  • Lunch och mellanmål att äta
  • Träffa massor av gamla och nya innebandykompisar
  • Få chansen att vara med i Wiz-Tv.
  • Få en cool t-shirt att använda under Summer School
  • Lära sig nya tricks och knep av alla duktiga gruppledare
  • Få teoretisk kunskap inom innebandy och kost m.m.

INNEBANDYTRÄNINGAR

WPSS träningar kommer att genomföras i fullstor innebandyhall, i Partille Arena och Partillebohallen. Träningspassen är ca en timme och alla träningsgrupper garanteras tre träningspass per dag på stor plan. Teorin kommer vara inriktad mot anpassad åldersgrupp och inom områdena regelkunskap, taktik, teknik, fysiologisk träning och attityder. Teorin kommer att hållas i anslutning till hallen. Det kommer även att förekomma lättare löpning utomhus. Samtliga dessa pass kommer att ledas av våra utbildade tränare som instruktörer. Som avslutning på lägret kommer en mini-turnering att spelas och en gemensam social aktivitet genomföras. Klubbens värdegrund kommer att gås igenom om hur man uppför sig.

Även i år kommer vi att lägga lite mera fokus på våra målvakter. Målvakterna kommer att ha ett pass per dag där det bedrivs specialträning för målvakter enkom. En separat grupp med bara målisar. Därutöver medverkar man med sin åldersgrupp. Man kommer även att få träffa andra seniormålvakter för att ställa frågor och bara lära känna. Mycket målvaktsfokus under 2023 med andra ord.


GRUPPINDELNING OCH SCHEMA

Grupperna kommer som nämnts att indelas efter ålder och kön om inte synnerliga skäl föreligger. Grupperna kommer vara Pojkar 09-11, Pojkar 12-13, Pojkar 14-15, Pojkar/Flickor 16, Flickor 09-11 och Flickor 12-14. Gruppindelningen i dessa åldrar är preliminära och vissa justeringar kan komma att göras utifrån hur många anmälningar som görs i respektive grupp. Första spelträningen börjar ca kl. 08.00 och det sista avslutas ca kl. 16.30 förutom för de yngsta grupperna som kommer avsluta sin dag runt ca kl. 15.00. De ska vara ombytta och klara när träningen börjar. Gruppindelningen och exakta schemat kommer att skickas ut till anmälda deltagare senast 14 dagar innan innebandyskolan börjar. Löpande i takt med intresseanmälan bekräftas densamma.
Wpss2

INSTRUKTÖRER OCH GÄSTTRÄNARE

Vi strävar efter att ha nivåanpassade instruktörer och utbildade efter den grupp de skall hålla i. Normalt sett är det två st instruktörer som följer gruppen hela veckan och det kommer att vara många killar och tjejer från våra A- och Juniorallsvenskelag vilket vi tycker är positivt då det bygger ihop vår förening. De kommer som brukligt är att presenteras på hemsidan löpande under våren.


TRANSPORTER OCH MAT

Det kommer inte att behövas några transporter under dagen. Maten kommer att serveras på John Scotts i Partille Arena och det kan behövas en lättare promenad från någon av hallarna. Mellanmål serveras iform av frukt på eftermiddagarna.FOTOGRAFERING OCH HEMSIDA

Spelarna kommer att fotograferas tillsammans med sina tränare och det kommer löpande under veckan publiceras både en weblogg med bilder etc. från lägret som ni som förälder kan kika i. Wizards-TV kommer att vara på plats och gör dagliga filmer om vad som händer på skolan. Allt detta publiceras på www.pibs.se. Vill man ej medverka här bör detta meddelas vid registreringen.


SOCIALA AKTIVITETER

Mellan måltider och träningar kommer det finnas tillfälle för sociala aktiviteter. Målet är att undvika döda stunder och ha en lagom intensiv dag i innebandyns tecken.

Instrukto rerna

FÖRSÄLJNING

Under WPSS kommer Partille Wizards klubbshop att finnas tillgänglig med försäljning av klubbkonfektion. Förutom mellanmålen kommer även kiosken att vara öppen för de som vill ha någon extra blodsockerhöjare. Vi arbetar på ett utökat samarbete med våra materialleverantörer för att kunna erbjuda bra priser på innebandyutrustning under veckan eller innan densamma.

ANMÄLAN

Anmälan görs via vårt anmälningsformulär. Först till kvarn är det som gäller. Antalet platser är begränsat och förra säsongen var vi nära maxantalet vilket givetvis är mycket roligt. Fyll i samtliga fält i formuläret. På hemsidan läggs information ut löpande, så håll utkik.

Betalning till bankgiro 5660-7633 skall vara gjord senast 31:e mars 2023 men först till kvarn gäller så gör anmälan direkt.

Återbetalning av anmälningsavgiften kan ej ske med mindre än läkarintyg som omöjliggör ett helt deltagande på WPSS.

OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER

Om deltagarantalet är för lågt i någon grupp förbehåller sig arrangören att justera för bästa totala gruppindelning. Det kan också hända, av icke förutsägbara skäl såsom t.ex. sjukdom, att det kan ske förändringar med tillsättningen av instruktörer och gästtränare.

ORGANISATION

Huvudansvarig:
Ulf Andersson, 0739-018226, ulf.andersson@pibs.se

Ekonomiansvarig:
Per Andrésen, 0705-270312, perandresen@hotmail.comWpsskul
Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub