Herr 6

Utsålt

Publicerad 2023-03-20 11:26
Soldout
Med två dagar kvar till match är nu Partillebohallen helt slutsåld. Det innebär att dryga 400 personer kommer att vara på plats i arenan och vi kan se fram emot två starka klackar och ett enormt tryck i vår hemmaborg. Här hittar du information om när entrén öppnar, parkering och lite andra regler för publiken.

Entrén kommer att öppna kl 18.00 och du kommer bara in i hallen med giltig biljett samt om du löst medlemsbiljett uppvisande av medlemskortet. Har du mot förmodan frågor om medlemkortet kan du maila oss på kansli@pibs.se eller fråga din ledare för ditt lag så hjälper vi dig.

De som köpt biljeter via Warbergs tilldelning och regi skall gå till en egen entré för biljettbetalning. Vägvisning till denna ges vid hallen. Uppmärkta sittplatser finns för Er medan Era ståplatser är ej uppmärkta.

Visitiation vid entrén kan komma att ske. Det är ej tillåtetatt ta med tutor, visselpipor och ljudförstärkning in i hallen men trummor godkänns. Arrangören äger rätt att beslagta det som ej anses passa in enligt ovan.

Beträdande av spelplan eller spelargång är ej tillåtet för andra än funktionärer, ackrediterade, lagen och domarna. Otillåtet beträdande av spelplanen kommer att anmälas till behörig myndighet. Som arangör ansvarar vid för säkerheten i hallen. Vad gäller nödutgångar och annat så informeras publiken inför match och i hallen.

På onsdag spelar även IK Sävehofs damlag match i Partille Arena mot Skara i SHE. Väldigt kul med all Elitidrott som kommunen kan stoltsera med. Det innebär att det kan bli lite extra trång på parkeringarna men det kommer att finnas plats bara man är beredd at gå några få hundra meter. Nedan ges några förslag på vart man kan parkera.


Parkering 1

Rakt söderut från Partillebohallen finns en parkering som förvaltas av Partillebo AB. Parkeringen markeras med nummer 1 på kartan överst på den här sidan. På parkeringen finns 111 parkeringsplatser. Här står bilar gratis de första två timmarna. Därefter kostar det 14 kronor i timmen.

Registrering och betalning sker via appen Easy Park. Obs! Registrering i appen krävs från start! Ange zonkod: 31546.

Parkeringsbolaget Apcoa Parkering bevakar att parkeringsreglerna följs.

Parkering 2,3 och 4

Öster om Partillebohallen, i anslutning till COOP-butiken, finns två parkeringar markerade med nummer 2 och 4 på kartan överst på sidan och ett parkeringshus markerat med nummer 3 på kartan överst på sidan. Parkeringarna och parkeringshuset förvaltas av Partille Port samfällighetsförening. I parkeringshuset finns 365 platser tillgängliga för besöksparkering och på de två parkeringarna på båda sidorna av parkeringshuset finns 111 respektive 140 platser. Här står bilar också gratis de första två timmarna. Därefter kostar det 10 kronor i timmen.

På parkeringarna och i parkeringshuset sker registrering och betalning för parkeringstiden via appen Parkster alternativt Easy Park. Obs! Registrering i appen krävs från start! Ange zonkod: 30201.

Parkeringsbolaget Apcoa Parkering bevakar att parkeringsreglerna följs.

Andra parkeringar

Utöver ovan finns gott om parkeringar bakom Biblioteket och Systembolaget/Willys vid Partille Centrum och såklart det stora P-huset vid Allum och Slottet vid kommunhuset

Adressen till Partillebohallen är Gamla Kronvägen 68, 433 33 Partille. Hallen kan vara svår at spotta för den ovane då den är inbyggd i ett bostadsrätskomplex. Nedan bild på hallen utvändigt. Skyktning kommer finnas utvändigt.


Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub