Wpss 2020

Tvåvägscenter från Småland klar!

Publicerad 2019-06-10 17:30
Alex 730
En 21-årig centerforward från Husqvarna i Småland har idag skrivit på för två säsonger med FBC Partille. Alexander Eriksson är en utpräglad tvåvägsspelare med bra teknik och duellspel. Han har även en bakgrund i Jönköpings IKs JAS-lag. I Alexander får vi dessutom en laglojal spelare som gör jobbet och som gör andra bättre. han fyller även ett tomrum vi har på centersidan. Den 193 cm store centern ansluter till truppen i augusti och vi tog oss såklart en pratstund med honom.

Du har alltså valt att ansluta till FBC Partille. Vad för dig till oss? Det är studier som för mig till själva Göteborg. Målmedvetenheten, seriositeten och den breda föreningen för mig till just FBC Partille.

Kan du berätta lite om dig som spelare och din bakgrund inom innebandyn? Nyligen fyllt 21 år, uppväxt i Huskvarna och fostrad i Husqvarna IK, med en tur till Jönköpings IK under juniortiden. Skulle säga att power och finess i en bra balans kännetecknar min spelstil. Stor vinnarskalle som även gillar att göra mina medspelare bra.

Vad vet du om Partille? Haft många duktiga lag på juniorsidan som man tampats med i bl.a. Gothia cup under åren.

Så din nya klubb är nyligen nedflyttade men har höga ambitioner. Vad förväntar du dig av nästa säsong? Förväntar mig full gas från start. För att nå upp till de höga ambitionerna krävs hårt jobb, fokus och en fin laganda. Nästa säsong kommer jag komma in i ett revanschsuget lag som vill upp i divisionerna men även bygga för framtiden.

Till sist stort välkommen! Stort tack!

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub