Tufft motstånd väntar på fredag

Publicerad 2022-11-17 21:34
Ska rmavbild 2022 11 17 kl. 21.43.12
På fredag är det dags för ny hemmamatch för vårt Allsvenska herrlag och för motståndet svarar serietvåan Karlstads IBF. En riktigt hård nöt att knäcka men vi hoppas på nytt på en trepoängare och känner att kapaciteten finns i laget. Vi har snackat kort med huvudtränaren Ricard Carlsson

Tuff hemmamatch väntar mot Karlstad på fredag. Vad vet du om motståndet? Karlstad är ett riktigt bra lag. Fysiska, snabba och skjuter mycket. Så det är en riktigt tuff nöt att knäcka.

Senast blev det en rafflande hemmamatch mot Lund där vi till slut kunde vinna. Vad tar du med dig för erfarenheter från denna match? Ganska Väntad matchbild. Dock trodde jag inte att dom skulle vara så defensiva som dom var. Har nog inte sett nått liknande mina år i Allsvenskan. Svårt att möta såklart och dom straffar oss hårt halva matchen men Vi nöter ner dom och visar styrka igen och igen efter att fått mkt psykologiska mål mot oss. Vi tar med oss det och 3 härliga poäng.

Vid vinst är vi faktiskt lite på gränsen till att få häng på övre halvan. Vad är rimligt att önska sig så här en tredjedel in i seriespelet? Svår fråga. Önskan är 3p. Sen om det är rimligt eller inte det beror på vem som önskar haha. Men alla kan slå alla i denna serien. Vi behöver fortsätta ta poäng/vinna matcher och det kommer vara full fokus på det. Så länge vi klättrar uppåt hela tiden så är vi nöjda.

Hur är annars läget i truppen? Truppen mår allmänt bra tycker jag. Fått en sjukdom på Hampus och Jonte spelar tyvärr med Ledberg på fredag annars räknar jag med att ha alla tillgängliga. (Förutom långtidsskadorna)

Sist men inte minst, vågar du tippa matchen? Vi vinner en målrik match med 10-9

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub