Herr 4

Trio förlänger med herrlaget i FBC Partille!

Publicerad 2023-03-17 08:10
4768bbf6 497d 471b 8039 32ac18e2da32
Det är med glädjande nyheter vi kan berätta att tre mycket viktiga spelare har förlängt med herrlaget i FBC Partille. Det är inga mindre än Linus Gustafsson, Leo Hammarstedt och Linus Järrebring. Både Gustafsson, Leo och Järrebring är tre viktiga spelare både på och utanför plan som bidrar med oerhört mycket. Linus Gustafsson en mycket stark och effektiv forward född 2001, Leo Hammarstedt en snabb forward med bra skott född 2005 och Linus Järrebring en mycket snabb och spelsäker forward född 2005 har valt att skriva på för 3 respektive 2 nya år med FBC Partille. Vi har tagit oss ett snack med både Gustafsson, Leo och Järrebring för att se vad de har att säga om de kommande åren:

Linus Gustafsson:

Hur känns det att ha förlängt?

-Tycker de känns jättebra, det är här jag vill vara.

Varför kände du att du vill vara med på den fortsatta satsningen?

-För 10år sedan satt jag och kollade på när Partille spelade allsvenskan senast. Får man då chansen att göra de själv, så är de ett enkelt val för mig.

Sen har vi väldigt roligt som grupp. Vilket gör de roligt att komma ner till träningarna, men de är också mycket tid i buss. Då går de väldigt mycket snabbare när man har roligt!

Vad tycker du om den första allsvenska säsongen, och vad tror du om nästkommande säsong?

-Jag tycker vi har gjort de fantastisk bra! Överträffat alla förväntningar och de ska bli otroligt häftigt att få spela kval till världens bästa innebandyliga.

Tror att nästa säsong kommer bli ännu tuffare då 6 lag åker rakt ur. Men vi har visat denna säsongen att när vi är som bäst så kan vi slå alla lag i Allsvenskan.

Vad bidrar du med i laget?

-Försöker bidra med positiv energi både på och utanför planen. Och förhoppningsvis lite poäng.

Vad är målet nästa säsong?

-Som lag har vi inte satt upp någon mål till nästa säsong. Vi ska avsluta säsongen på ett bra sätt, gnugga lite i Skatås. Och i samband med de så kommer vi nog sätta ett mål. För egen del vill jag göra en mycket bättre säsong än denna…


Leo Hammarstedt:

- Hur känns det att ha förlängt?

Det känns jättebra! Att skriva på för moderklubben är alltid lika härligt.

- Varför kände du att du vill vara med på den fortsatta satsningen?

Jag kände att detta var rätt beslut för mig och vill fortsätta min utveckling som innebandyspelare. Jag tror att Partille är rätt klubb för det.

- Vad tycker du om den första allsvenska säsongen än så länge och vad tror du om nästkommande säsong?

Jag tycker att min första säsong på seniornivå har framförallt varit väldigt lärorik och utvecklande, jag har blivit en bättre innebandy spelare på alla sätt. Som lag har vi verkligen bevisat att vi hör hemma på en allsvensk nivå och att få avsluta säsongen med ett kval är underbart! Nästkommande säsong kommer bli både tuff och bra.

- Vad bidrar du med i laget?

På planen bidrar jag med mycket slit, jag är en seriös och målmedveten spelare som alltid gör mitt bästa. Utanför plan så bidrar jag med god kamratskap och positiv attityd.

- Vad är målet med nästa säsong?

Målet är att fortsätta som vi har gjort denna säsong, kämpa och vinna matcher. För mig är att bidra med så mycket som möjligt för att nästa säsong ska bli så lyckad som möjligt, och självklart fortsätta utvecklas.Linus Järrebring:

Hur känns det att ha förlängt?

-Det känns skitbra. Ser framemot nästa säsong.

Varför kände du att du vill vara med på den fortsatta satsningen?

-Fick en nytändning på innebandyn efter en lång dipp. Kände även att jag kommer utvecklas mer om jag är med i satsningen.

Vad känner du för den första allsvenska säsongen och vad känner du för fortsättningen?

-Jag tycker säsongen har gått bra för laget och vi har en bra placering för att slåss om kvalplats. Nästa säsong tror jag att vi kommer slåss emot toppen igen och fortsätta på samma spår som denna säsongen

Vad bidrar du med till laget?

-Jag skulle säga att jag bidrar med mycket fart på träningarna och utanför planen är jag en glad person med mycket energi.

Vad är målet för nästa säsong?

-Utvecklas mer som spelare och åtminstone en kvalplats.Vi är mycket glada över att både Gustafsson, Leo och Järrebring har valt att förlänga med FBC Partille!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub