Herr 4

Rikard Eriksson avslutar i Warberg

Publicerad 2023-01-31 11:59
Rille
Partille och Warberg har kommit överens om en övergång för stjärncentern Rikard Eriksson till Hallandsklubben. Rikard som spelat med oss i nästan två säsonger återgår nu alltså till den klubb han spelat i större delen av sin Elitkarriär. Vi tog oss ett snack med Rille om övergången och hur han upplevt tiden hos oss.

Du kommer att lämna Wizards och återgå till Warberg för att slutföra den allsvenska säsongen. Kan du berätta mera vad som ligger bakom ditt beslut? Wic hörde av sig och var intresserad av att köpa loss mig inför sista delen av säsongen så tyckte jag det lät spännande och nu när vi i stort sett säkrat kontraket så kändes det som att möjligheten fanns att köra med WIC.

Du har varit i Partille i en och en halv säsong. Hur har tiden varit som Trollkarl? Det har varit en väldigt rolig tid med trollkarlarna. Jag har trivts väldigt bra i laget och föreningen och blivit väldigt väl omhändertagen. Att få se stjärnor Tobias Melkersson täcka skott, Hugo Arvidsson luckra upp försvar och Erik Ström snurra diverse målvakter har varit lite av dröm som gått i uppfyllelse

Vad tycker du om vår säsong så här långt och sia lite om lagets avslutning? Man får väl säga att vi har gjort en väldigt fin säsong hittills. Som nykomlingar och med många som inte spelat på denna nivån så tar det alltid tid innan man kommer in i tempot och förstår att det krävs att man spelar på ett annat sätt. Vi kan klappas oss på axeln att vi slagit alla topplag förutom Fagerhult, vilket är otroligt bra gjort. Förhoppningsvis fortsätter man på inslagna vägen och överraskar och vem vet om vi ses i kvalet....

Om du skulle ta fram något minne från din tid med oss. Vad skulle det då bli? Ett fint minne är den träningen jag fick spela ihop med Daniel Karlander. Skämt och sido så var kvalet förra året väldigt roligt trots att det slutade så snöpligt som det gjorde. Sen slår väl väl vinsterna mot Karlstad och Warberg högt.

Sist men inte minst. Stort tack för din tid hos oss och stort lycka till hos Warberg Tack själva och lycka till!

- "Det har varit en ynnest att få ha Rikard Eriksson i vår förening. Han sätter nivån på träningar, lyfter sin omgivning i matcherna och är alltid förbredd och levererar när det som mest behövs. Rikard är den allra bästa spelare vi haft i Wizards säger Partilles Ordförande Ulf Andersson"

- "Det kändes aldrig riktigt aktuellt att stoppa Rikard från ett positivt kval i den förening han representerat allra mest säger Ulf vidare"


Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub