We are fbc partille

Silly Update för Wizladies!

Publicerad 2021-03-25 15:53
Holmen   klara hemsidan
Foto: Mikael Tjäder & Chriax.se
Slutet av förra veckan signerade förra årets nyförvärv i form av Emma Holmberg & Klara Gustafsson nya kontrakt med Wizladies till kommande säsong 2021/2022, två spelare som bidrog på ett fantastiskt bra sätt de få matcher som spelades föregående säsong.

Det är med stor glädje som vi kan meddela att Klara Gustafsson & Emma Holmberg har valt att fortsätta spela med FBC Partille till kommande säsong! Båda tjejerna kom från Stenungsunds IBK inför förra säsongen, och han bara spela 5 seriematcher med FBC Partille förra säsongen på grund av att serien stängdes ner. Vi ställde några frågor till dem bägge två om att de nu väljer att stanna kvar:


Varför valde du att förlänga med just Wizladies även kommande säsong?

K: Jag valde att förlänga med Wizladies för att jag trivs otroligt bra i gänget samt att jag tror mycket på det här laget. Jag vill också vara med och fullfölja målet att gå upp i Allsvenskan!

E: Jag valde att skriva ännu ett år med wizladies för att tjejerna i laget är underbara och vi är ett riktigt toppen gäng, samt att jag trivs väldigt bra med tränarna! Att jag INTE skulle skriva på fanns inte ens på kartan, vi började 2020 säsongen på topp och vi skall såklart avsluta det vi påbörjat, vår resa till allsvenskan!


Säsongen 20/21 blev inte särskilt lång, men hur tyckte du det fungerade spelmässigt för både dig själv och laget?

K: Jag tyckte att spelet redan på försäsongen såg väldigt lovande ut där vi gick in och presterade bra mot bland annat allsvenska lag. För min egna del kändes det som att jag under dessa matcher inte hade hittat min högsta nivå, men med tanke på att det var mina första matcher med ett helt nytt lag samt ett nytt spelsystem kändes det ändå okej. Efter försäsongsmatcherna var spelade kändes det bra då jag hade hunnit spela in mig med laget och spelidén började sitta bättre. När väl serien började syntes det både på planen och i tabellen att vi hade lyckats spelat ihop oss väldigt bra som ett lag.

E: Det var en kort första säsong för mig i klubben, vilket såklart var tråkigt då vi sista träningen hittade de som passade mig bäst i spelsystemet. Spelmässigt med laget finns det absolut inget att klaga på utan allt kändes på TOPP!! Både på och utanför planen.


Vad ser du fram mest emot just nu?

K: Just nu ser jag mest fram emot att träffa laget och att få börja träna och spela matcher igen!

E: Jag ser fram emot att påbörja säsongen och få komma in i hallen igen! Ser även fram emot att få träffa laget o tagga till ännu mera inför säsongen 21/22.


Sebastian Ideheds tankar:

"Så fruktansvärt härligt att få både Klara & Emma att fortsätta i Wizladies. De kom in med en härlig attityd och en stor vilja att lära sig och utvecklas i en ny miljö. Det tog inte många steg på planen för Klara att komma in och börja storspela direkt, det kan man klart och tydligt se i de poäng hon gjorde på fem matcher. Emma visade stundtals upp sitt fantastiska 1 mot 1 spel, och det var väldigt synd att serien slutade precis då den gjorde då vi precis börjat hitta väldigt rätt i spelet tillsammans. Så jag är väldigt glad att vi får fortsätta samarbetet och se till att tjejerna fortsätter utvecklas under kommande säsong!"


Klara Gustafsson ibis: http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=playerca...

Emma Holmberg ibis: http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=playerca...

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub