Img 1043

Seriesegrare och play off!

Publicerad 2024-03-27 14:33
Img 1155
Vi har tagit oss ett snack med Birk Eldh för att höra hans tankar om Partilles avancemang från division 4 till division 3 samt tankarna inför kvällens play-off match till junior-SM slutspelet, innebandyfesten i Uppsala!


- Först och främst, grattis till vinsten i division 4 och avancemanget till division 3. Du har spelat en del med Partille i allsvenskan, Alingsås i division 1 men även hunnit med en del matcher i Partilles division 4 lag där du defenitivt presterat. 16 poäng (8+8) på 5 matcher. Hur är känslan för dig att varit med på den resan upp i division 3?

Tack så mycket! Känslan när jag spelat med div 4 har varit bra, även fast jag inte spelat så många matcher eller gjort några träningar med de så har de välkomnat mig bra. Och att vara med på resan upp till div 3 har varit väldigt rolig att få vara med på.


- Hur har stämningen varit i detta laget de matcher du hunnit med och vad har fokuset legat på under säsongen?

Stämningen i laget har varit väldigt bra. Det är en grupp där alla är med och har väldigt roligt tillsammans. Fokuset har legat på att gå upp till div 3 och det tror jag alla har haft som mål.


- Du spelar även juniorallsvenskan för Partille där det gått bra för er. Först i tabellen och playoff mot lindås för innebandyfesten väntar. Hur går tankarna inför detta?

Säsongen började inte så bra, vi hade det lite tufft med pressen som låg på oss vilket resulterade i att vi inte kunde gå ut och göra det vi är bra på. Men efter par matcher så lossnade det och vi började spela så som vi skulle och fick ut det på resultaten också. Lindås är ett bra lag som senast vann mot Pixbo som inte förlorat på hela säsongen. Så det kommer bli en tuff match där vi verkligen kommer behöva ge 110% för att vinna.


- Hur är stämningen i laget och vad tror du kommer bli nyckelfaktorer i denna matchen?

Stämningen i laget är väldigt bra. Vi vet att vi är bra, men i sånna här matcher är det mycket som spelar in. Men den viktigaste faktorn är att inte bli för nervös utan att vi går ut och gör det vi ska och det vi är bra på.


- Något särskilt ni tränat och fokuserat på lite extra inför matchen?

Det är inget speciellt vi tränat på men vi har kört lite pp och bp men annars har vi bara kört på som vanligt.


Vi tackar Birk för intervjun och önskar honom samt hela JAS-laget ett stort lycka till och ett stort grattis till hela laget som avancerat upp till division 3!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub