Img 1043

Selma Albertsson klar för Wizladies!

Publicerad 2024-05-07 08:35
Img 1777
Spelarbild foto: Floorball Framed By AK
Det är med glädjande besked FBC Partille kan meddela att Selma Albertsson, född 2004 är klar för Wizladies. Selma spelade hos oss denna säsongen med dubbellicens från Pixbo IBK i SSL men har nu valt att signa helt med FBC Partille. Selma är en mycket trygg och säker back som håller en hög lägstanivå. En spelare som bidrar i spelet vart hon än befinner sig på plan. Vi är mycket glada över att Selma har valt att spela med FBC Partille kommande säsong. Vi har tagit oss ett snack med henne samt huvudtränare Jonas Eliasson för att höra deras tankar kring kommande säsong:

Jonas Eliasson:

Selma är en bolltrygg back med härlig blick för spelet. Följsam i defensiven och snabb på att sätta igång motattacker. Selma har en hög lägsta nivå och kommer vara en otroligt viktig spelare för oss. Vi har ju haft Selma hos oss i slutet på säsongen på dubbellicens. Hon är en härlig tjej som passar in perfekt i gruppen.


Intervju med Selma:

Välkommen till Wizladies. Vad var det som fick dig att ta steget och komma till oss?

Tack! Nu under slutet på säsongen hade en dubbellicens med er vilket gav mig en bra uppfattning om laget och föreningen. Alltid go stämning och rätt inställning på spelare och ledare. Jag tror det kommer vara en miljö att trivas och utvecklas i.


Vad är dina förväntningar på säsongen som kommer?

Mina förväntningar på säsongen som kommer är att vi såklart ska vinna så mycket som möjligt, och kanske nypa den där ssl-kval platsen som hade varit kul att få uppleva. Hoppas också på tuffa matcher i den nya allsvenskan!


Kan du berätta lite kort vem du är på och utanför planen?

Jag fyller 20 detta året och har hittills spelat innebandy i alla mina år i Pixbo där jag mer eller mindre alltid varit back vilket jag är nu också.

På planen är jag en spelare som helst fördelar spelet på mina medspelare och gillar att försvara! Utanför planen är jag för tillfället en student på Chalmers.


Vi tackar Selma för intervjun och önskar henne varmt välkommen och ett stort lycka till nästa säsong med Wizladies och FBC Partille!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub