Seger i premiären för JAS-herrarna!

Publicerad 2022-09-29 08:17
44f8a720 92de 4cfd 9d87 20ce4e654e93
Äntligen var det dags för seriepremiären för JAS-herrarna! Den nya ihopslagningen med IBK Alingsås i JAS inför säsongen har resulterat i många mycket bra prestationer! Vinst i Björnslaget och brons i den prestigefyllda cupen JAS Elit Cup Örebro och nu seger i den efterlängtade seriepremiären!

Söndagskväll och äntligen seriepremiär för JAS-killarna

Det syntes att killarna längtat efter att få spela match ihop igen. Partille/Alingsås tog tag i spelet direkt från start och kunde spela runt bra och 1-0 kom redan efter 2.07. Därefter kom både 2-0 och 3-0 efter dryga åtta minuter. När sedan 4-0 kom efter 13 minuter var känslan att det kunde bli många mål gjorda. Men de unga gästerna Månsarp/Jönköping försvarade sig väl och skapade svårigheter för oss att komma igenom till fler avslut. Gästerna var inte ofarliga när det sköt från långt håll med studsande bollar framför vårt mål. Inte alltid lätt att vara målvakt när det är långt mellan skotten.

I andra perioden hade vi det svårt komma upp i tempo, det är lätt att fall in motståndarnas tempo samt när man har känslan av att man kontrollerar matchen. Gästerna sätter dit 1-4 i inledningen på period två och Partille/Alingsås får jobba för att komma till vassa avslut. Men målchanser kommer. Men killarna trummar på och till slut så kommer 5-1, 6-1 och avslutningsvis 7-1 innan perioden är över.

Den tredje perioden startar även den med ett tidigt mål för Månsarp/Jönköping, 2-7. Partille/Alingsås har dock bra koll på matchen och spelar runt på hela truppen och när slutsignalen går så står det 11-3 på tavlan. En riktigt skön premiärseger.

- Vi får vara ödmjuka en sådan här kväll och jag tycker vi gör det bra, säger Erik Ström, tränare i Partille/Alingsås.

- Det är ett ungt lag som vi möter och för vår del känns bra att vi kunde spela med hela vårt lag denna kväll, säger Erik.


Nästa match är borta mot Hovslätts IK (Jönköping) på söndag 2 oktober kl.14.00. Hovslätt spelade oavgjort mot Lockerud/Mariestad i sin premiär.


Stort lycka till i nästa match önskar vi hela Herr-JAS och grattis till vinsten i premiären!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub