Sanna Olsson förlänger med Wizladies!

Publicerad 2024-07-23 08:34
F rl ngning
Fotograf spelarbild: Floorball Framed By AK
Det är med glädjande nyheter vi kan berätta att en mycket viktiga spelare har förlängt med FBC Partille och Wizladies. Det är ingen mindre än damernas lagkapten Sanna Olsson. En forward som alltid ger 100% i varje situation och som bidrar med en hög lägstanivå. Sanna har flertalet säsonger SSL på meritlistan och är en oerhört viktig spelare som leder laget framåt både på och utanför planen. Sanna är född 1995 och har valt att skriva på för 2 år med FBC Partille. Vi har tagit oss ett snack med Sanna för att se vad hon har att säga om de kommande åren samt huvudtränare Jonas Eliassons tankar:

Jonas Eliasson om Sanna:

Sanna har en fantastisk inställning och är en viktig ledare i laget. Ger alltid 100% på plan. Trygg med bollen och är en vass avslutare. Känns kanonbra att Sanna fortsätter sin innebandy karriär i Pibs.


Sanna Olsson:

Hur känns det att ha förlängt?

Det känns väldigt bra!


Varför kände du att du ville vara med på tåget även nästa säsong?

Jag trivs väldigt bra i laget och föreningen. Jag vill fortsätta arbeta med det vi påbörjade för två säsonger sedan. Vi har något bra på gång och jag vill självklart vara en del av det!

Vad tycker du om lagets säsong och vad tror du om kommande säsong?

En godkänd säsong där skadorna tyvärr hade stor påverkan. Nu blir det tredje säsongen för Partille i Allsvenskan och vi har betydligt mer att ge, så är känslan. Det krävs ett hårt arbete av samtliga, så först och främst en noggrann försäsong.

Vad bidrar du med i laget?

Jag hoppas att jag bidrar med mycket energi. Jag försöker vara en ledare både på och utanför plan och pushar laget till att ge allt på träningar och matcher.

Vad är målet med nästa säsong?

Viljan ska alltid vara att utvecklas, att hela tiden försöka bli lite bättre. Jag vill att vi når en kvalplats den här gången!


Vi är mycket glada över att Sanna har valt att förlänga med Wizladies och FBC Partille!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md nordic wellness
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md derome logo frilagd
Md 9 nov image001
Md download
Md novon el logga
Md comform logo final
Md img 5636
Md bildit
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md lokalpressen logga
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub