Robert Bodén fortsätter som Huvudtränare!

Publicerad 2021-05-15 09:18
Boddapeter
Under en och en halv säsong har Peter Stenberg och Robert Bodén tränat vårt Herr A-lag och har inte förlorat en enda tävlingsmatch. Nu avgår Peter från sitt uppdrag för att ta en annan roll i föreningen men Robert Bodén fortsätter som Huvudtränare för laget med ambitioner att ta sig till Allsvenskan.

- " Vi är väldigt nöjda med att kunna fortsätta med kontinuiteten runt vårt herrlag och behålla Robert Bodén som Huvudtränare. Vi har en grupp som fungerar bra som team och Bodda är stor del i detta säger General Manager Ulf Andersson"

Robert har tecknat sig för ettårigt avtal med Wizards och vi jobbar nu med några kandidater för att finna en ersättare till Peter Stenberg som alltså lämnar sitt uppdrag som tränare men kommer att få en annan roll i föreningen. Vi återkommer mera med exakt vad detta är under måndagen.

- "Peter och Bodda har varit en mycket lyckosam kombination som tränare så att inte fortsätta med de är såklart trist men vi förstår också att Peters livspussel med hus, familj och jobb gör det svårare för tillfället med at vara uppbunden fyra-fem gånger per vecka avslutar Ulf Andersson"


Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub