Img 1043

Ricard Carlsson förlänger!

Publicerad 2024-05-12 20:04
Img 1870
Bild: Per Wiklund
Det är med glädjande nyheter vi kan berätta att en mycket viktiga person har förlängt med FBC Partille. Det är ingen mindre än herrarnas huvudtränare Ricard Carlsson. Ricard kom till FBC Partille inför säsongen 2022/2023 och har bidragit med stor kompetens och engagemang. En analytisk tränare med bra kvalitéer för lagbygget. Vi har tagit oss ett snack med honom för att se vad han har att säga om den kommande säsongen.

Hur skulle du summera säsongen 23/24?

Förra säsongen kan man dela upp i 2 delar skulle jag säga. Allt från försäsong till julledigheten rulla på som ett tåg. Vi fick in dom nya spelarna bra och gruppen jobbade bra ihop. Kändes som vi fick pusslet att sitta och vågen från förra säsongen gled på bra!

Vid jul tappa vi en del spelare av olika anledningar och det gjorde att vi tappa våran bred som hade funkat så bra. Det blev mer press på mindre folk som behövde prestera och tyvärr måste jag säga att alla inte riktigt kom upp i nivå. Kanske gick lite för lätt till en början och den sista gnistan för att vinna dom jämna matcherna försvann.

Men hade det varit en vanlig säsong så hade vi hamnat i mitten och varit nöjda med det med tanke på allt. Nu var det ju inte det och vi åker ut Allsvenskan i sista omgången. Surt som bara den men vi kommer igen!


Hur känns det att vara kvar med Partille ytterligare ett år?

Det känns bra! Känner att jag inte riktigt är klar och har mer att göra i Partille! Hoppas få ihop en riktigt bra trupp och stab. Sen ska vi göra en bra säsong och samtidigt ha riktigt roligt!


Vad har varit bra denna säsong och vad måste bli bättre inför nästa säsong i division 1?

Stundtals så prestera alla 3 femmor och det hoppas jag vi kommer kunna få ihop igen så det kan bli ännu bättre.

Special teams var riktigt bra innan jul. Nu kanske vi tappar någon viktig del där men hoppas kunna hålla upp det hela säsongen denna gång.

Räknar också med att vi kommer vara mkt bättre tränade tills iår med en ordentlig försäsong som börjar denna veckan.


Till sist, vad ser du mest fram emot just nu?

Jag gör det jag just nu "ser fram emot" och det jag sett fram emot hela säsongen. Sitter skrivande på Miami beach med en öl i handen och tittar ut över havet i 33graders värme ☀️. Annars skall det bli mkt trevligt att komma hem i veckan till strålande golfväder och lira så mkt som möjligt denna sommar!

Men självklart skall det bli trevligt att hänga med laget nån dag i Skatås också 😋


Vi tackar Ricard för intervjun och önskar honom samt hela laget ett stort lycka till nästa säsong!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub