Wpss 2020

Premiärdags!

Publicerad 2019-09-28 06:50
Pibsare
Så är den här, premiärdagen, dubbelevent i Quisthallen. Först ut är herrlaget som tar sig an Landvetter kl. 13.30 och direkt därpå är det damernas match mot Floda kl. 16.00. Läge för en heldag i hallen med andra ord. Vi ställde några korta frågor till tränarna Peter Stenberg och Sebastian Idehed.

Dags för seriepremiär, hur är känslan i laget? PS: Det känns bra. Det känns som nu när allvaret börjar närma sig har vi växlat upp lite. Det krigas om platserna vilket är kul. Vi känns redo! SI: Känslan är så den ska vara inför en seriepremiär! Taggade och sugna att äntligen få denna säsongen att starta

Vad har du att säga om motståndet (Floda dam och Landvetter herr) PS: Kul gäng att få direkt. Ett gäng med lite profiler där Alessandro Agus sticker ut helt klart. De brukar blanda lite från säsong till säsong men nog några som tänder till extra imon. SI: Kommer bli en tuff match med två lag som vill vara i toppen. De har en vass offensiv som ska bli intressant att mot vårt försvar.

Vad blir viktigt i vårt spel för att komma ut ur matchen med tre poäng? PS: Att alla spelare kommer upp i nivå. Gör vi jobbet defensivt så är vi svåra att slå. Det finns väldigt mycket teknisk kompetens för nivån så det gäller att arbeta stenhårt för varje meter på banan så får vi låta kreativiteten flöda. SI: Att försvaret sitter så bra som det gjort och att vi är effektiva på de chanser vi har framåt. Vårt offensiva spel har bara blivit bättre och bättre så ska bli kul att se det mot ett bra lag i Floda.

Spelare att hålla ett extra öga på i vårt och deras lag? PS: Nej men Johan Främberg är alltid rolig att se på. Troligen seriens bolltryggaste back. Daniel Karlander som är klass över hela banan och Alexander Mattsson som sliter jämt ute på banan och är oerhört svår att ta bollen av i en mot en. I Landvetter såklart Sandro men även hans bror Claudio. Två tekniskt duktiga. Inte att glömma Jacob "Pinken" Henriksson som var med och tog JAS-brons med 93-kullen i Partille. Härlig att beskåda som åskådare.

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub