R tt header

Peter Hugosson ny tränare till Herrlaget!

Publicerad 2021-06-13 21:52
Ska rmavbild 2021 06 13 kl. 22.01.43
Det är med stor glädje vi kan konstatera att rutinerade Peter Hugosson har signat på som Tränare för vårt Herrlag. Peter kommer att leda laget tillsammans med Robert Bodén och tillsammans bildar de serien mest rutinerade tränarduo. Peter har redan gjort sina första träningar med laget och vi tog oss ett snack med honom.

Du är en gammal innebandyprofil med tyngdpunkten i Backadalens historik. Vad fick dig ta steget till FBC Partille? Nog många som undrar det, ,men jag fick en go känsla direkt när jag träffade sportgruppen och Robert Bodén. Såg även utmaningen att ta ett herrlag igen efter tre säsonger med damer.

Du kommer närmast från några säsonger med daminnebandyn, senast i Lerum, men har även tränat en hel del herrlag genom åren. Vad ser du som de stora skillnaderna? Bra fråga. Men skillnaden är nog tempot, Annars tycker jag att inte det skiljer så mycket med teknik och speluppfattning,

Wizards har gjort några tunga nyförvärv inför säsongen och topptippat av Magasinet. Vad är dina förväntningar och vad kan man kräva av laget? Jag har tyvärr inte lika bra koll på serien just nu som Magget har men självklart med den truppen vi har så vill vi vara med att slåss om en kvalplats till våren, Men även om vi har fått in bra spelare så måste vi vara ödmjuka och göra vårt jobb. Laget före jaget.

Om du skulle lyfta fram några aspekter på truppen eller för den delen spelare vad/vilka skulle dessa då blir? Flera spelare som har FBC Partille som moderförening och som verkligen brinner för det här, Yngre talanger som gjorde sin första seniorsäsong förra säsongen som växt in i det bra. Sen kan har vi då Rikard och Daniel som kommer in med erfarenhet från högre serier, så den blandningen med olika aspekter tror vi stenhårt på,

Du kommer dela tränarskapet med Robert Bodén. Hur blir uppdelningen Er mellan och känns det svårt med tanke på att ni aldrig jobbat ihop förut? Kommer att bli väldigt inspirerade att få jobba med Robert, har klaffat direkt efter första mötet med honom. Uppdelningen just nu är att Bodén håller i träningarna och jag lär mig alla namnen. Sen kommer det att komma allt eftersom så den frågan kan ni ställa om några månader.

Välkommen till Wizards! Jo tack det känns hur bra som helst,

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub