Wpss 2020

Mr Magic is back!

Publicerad 2019-10-19 13:00
Sebbebodenmalm
SSL-meriterade Sebastian Bodenmalm återkommer till Wizards och har tecknat sig för ett tvåårskontrakt med oss. Mr Magic som han kallas kan användas på de flesta positioner men är tänkt att stärka upp laget mest på back eller centerplats. Det är också ett ytterligare steg från föreningen att bygga laget på ett mer långsiktigt sätt.

- "Kul att det blivit klart med Sebastian. Han har samlat på sig en hel del erfarenhet sedan senast han var hos oss. Sebastians egenskaper i det spelförande spelet är en viktig pusselbit för oss att få in. Detta vässar konkurrensen om platserna på backsidan lite extra vilket är bra säger tränare Peter Stenberg".

- "Vi har stor respekt för spel i Herrtvåan i Göteborg och behöver hela tiden utvärdera det vi gör på match och träning. Samtidigt har vi en strategi att redan nu bygga för säsongen 2020/21. Vi måste hitta tillbaks till ett mera långsiktigt vägvinnande. I sebastian får vi en spelare som håller högsta Allsvenskan klass och med tre SSL-säsonger i bagaget men samtidigt bara är 26-år gammal. Han vill och kan bidraga till vår resa framöver säger Sportchef Ulf Andersson"

Vi tog oss ett snack med Sebbe själv:

Välkommen hem till Wizards. Hur känns det? Tack, jag är väldigt glad att vara tillbaka i klubben där allting på något sätt startade för mig och ser fram oerhört att få spela innebandy igen efter några månadernas uppehåll.

Du kommer till ett vinnande lag men som åkt ur ettan. Hur kändes det att se degraderingen från sidan? Det var självklart tråkigt att se att man inte kunde klara sig kvar med det matrialet som fanns förra året. Fick själv uppleva en degradering men det var förra året så blickarna går framåt för att avancera upp i seriesystemen igen.

Förra säsongen tillbringades i SSL med Lindås Waves. Vad tar du med dig för erfarenheter den säsongen? En SSL-säsong ger alltid mycket i bagaget på innebandyplanen även om det var en tuff säsong personligt och för laget. Mycket rutin men även att jag nu hatar att förlora ännu mer än vad jag gjorde innan.

Vad är ditt mål med säsongen? Inga personliga mål inför denna säsongen finns mer än att vinna division två tillsammans med Partille Wizards. Det är det enda som räknas.


Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub