Wpss 2020

Malin Damgren och Vendela Berndtsson ansluter!

Publicerad 2019-05-09 18:58
Malin
Wizladies presenterar två nyförvärv i backarna Vendela Berndtsson och Malin Damgren. Med dessa båda duktiga tjejer är nu truppen närmast fulltalig. 20-åriga Vendela är bördig från Ale och 18-åriga Malin kommer från Pixbo. Vi tog oss ställde några frågor till de två senaste tillskotten.

Välkommen till Wizladies. Varför har du valt att komma till oss? VB: Tack så mycket! Jag kände personligen att jag behövde utvecklas inom innebandyn och få en nytändning igen och då kändes Partille helt rätt. Ett lag med härliga och duktiga tjejer med en tydlig målsättning och höga ambitioner. MD: Kände att det var dags att prova något nytt. Nya utmaningar och en ny miljö och Partille känns som ett väldigt bra alternativ för mig.

Kan du berätta lite mera för oss om vem du är som spelare och person? VB: Som person är jag en glad och utåtriktad tjej som till sommaren fyller 20. Jag jobbar som barnskötare med barn i 6-7 årsåldern för tillfället. För övrigt är jag väldigt tävlingsinriktad och går alltid in med inställningen att vinna, vad det än handlar om. På planen är jag en spelare med enorm vinnarskalle som alltid kämpar mitt bästa för laget. Jag levererar gärna fina passningar från min backposition och försöker hjälpa och underlätta så mycket det går för mina lagkamrater. MD: Spelat innebandy i drygt 12 år och skulle säga att jag är en väldigt positiv person som alltid vill det bästa för laget. Att vinna är ju bland det bästa som finns så skulle säga att jag även är en riktig vinnarskalle.

Vad är dina förväntningar inför säsongen som kommer? VB: Jag ser verkligen fram emot kommande säsong. Ska bli väldigt kul och lärorikt att få spela med ett nytt lag och nya spelare och få utvecklas ännu mer inom innebandyn. MD: Mina förväntningar är väldigt positiva! Det är ett gött och taggat gäng med duktiga tränare och spelare. Känns som vi har ett väldigt bra lag i år som kan komma långt tillsammans, så det ska bli väldigt spännande och kul!

Md ska rmavbild 2019 05 09 kl. 22.29.45
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub