Wpss 2020

Mälarenergi Cup Inställd!

Publicerad 2020-03-18 12:50
Ska rmavbild 2020 03 18 kl. 12.47.10
Tråkiga besked men också förväntade är att den Klubbgemensamma cupen - Mälarenergi Cup 17-19 april nu har blivit bekräftad som inställd av arrangören på grund av COVID-19. Alla anmälda medlemmar i Partille IBS skall få tillbaks sin deltagaravgift iform av en kredit på kommande medlemsavgift eller deltagaravgift i WPSS 2020. Läs vidare om Västerås IBS officiella meddelande.

Informationsmail från arrangören Västerås IBF.

Styrelsen för Västerås Innebandy tillsammans med cupledningen har under måndagskvällen beslutat att ställa in Mälarenergi Cup 2020.

För att minimera risken för smittspridning av det s k Corona-viruset (COVID-19) och för att följa regeringens beslut om att förbjuda evenemang med mer än 500 deltagare, så har beslut tagits om att ställa in årets upplaga av Mälarenergi Cup. Det är ett synnerligen tråkigt besked att lämna till alla anmälda lag, spelare och ledare samt medföljande supporter, att Sveriges roligaste innebandycup ställs in. Men liv och hälsa går såklart före allt annat och alla bör bidra till att försöka skydda riskgrupperna i samhället.

Mälarenergi Cup samlar tusentals spelare och ledare i knappt 300 lag som deltar i både satsande och kämpande klasser. Många bor i skolsalar och på hotell under cupen, äter frukostar och luncher på skolorna samt umgås och spelar matcher emot varandra i hallarna.

Konsekvenserna av en inställd cup är givetvis betydande för en ideell förening. Arbetet har påbörjats med att gå igenom kostnaderna för cupen och frågan om kompensation till anmälda lag som har betalt in avgifterna, kommer föreningen kunna återkomma till när avstämningen är klar. Föreningen ber om tid i denna ansträngande situation.

Styrelsen

Västerås innebandy

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub