Img 1043

Maja Engquist förlänger med Wizladies!

Publicerad 2024-07-03 20:33
F rl ngning
Spelarbild foto: D-foto
Det är med glädjande nyheter vi kan berätta att en mycket viktiga spelare har förlängt med FBC Partille och Wizladies. Det är ingen mindre än Maja Engquist. Maja är en mycket trygg back som är stark i sitt defensiva jobb och samtidigt en spelare som bidrar i den offensiva zonen. En spelare som kommer bidra mycket i spelet trots sin unga ålder. Maja är född 2006 och har valt att skriva på för 2 år med FBC Partille. Vi har tagit oss ett snack med Maja för att se vad hon har att säga om de kommande åren samt huvudtränare Jonas Eliassons tankar:

Jonas Eliasson om Maja:

Maja är en ung spännande spelare. Fick mycket förtroende direkt men tyvärr gick korsbandet av. Men nu är Maja tillbaka på allvar och har sett spelsugen ut på träningarna. Otroligt spännande att följa hennes utveckling framöver i Pibs tröjan.


Maja Engquist:

  • Hur känns det att ha förlängt?

Jag tycker det känns väldigt bra. Jag trivs väldigt bra med alla i laget och det ska bli väldigt roligt att få spela igen efter min skada. Jag ser väldigt mycket fram emot kommande säsong och tror att det kommer bli väldigt spännande och roligt.


  • Varför kände du att du ville vara med på tåget även nästa säsong?

Det känns som att vi har något väldigt bra på gång till nästa säsong. Det är en bra miljö som jag tror jag kommer utvecklas väldigt mycket i. Vi har fått mer rutin från föregående säsong samt att det kommit in nya spelare som kommer ge laget ytterligare ett lyft. Så förutsättningarna för denna säsongen är väldigt fina. Därför tycker jag det var självklarhet att följa med på denna resan.


  • Vad tycker du om lagets säsong och vad tror du om kommande säsong?

Lagets säsong har varit lite upp och ner. Vi har tagit tunga trepoängare mot lag som Skoghall, Jönköping och Telge. Samtidigt som vi har tappat poäng mot lag som jag tycker vi borde presterat bättre emot. Inga matcher har varit självklara om hur det ska sluta men det har också gjort det väldigt spännande. Att vi klarade utmaningen att hålla oss kvar till nya allsvenskan med marginal är väldigt positivt.

Nästa säsong tror jag kommer bli väldigt spännande men också väldigt tuff. Med truppen vi har nu tror jag att vi kommer ta oss an den utmaningen väldigt bra. Jag ser fram emot nästa säsong och är grymt taggad på att få kliva på planen igen.


  • Vad bidrar du med i laget?

På planen försöker jag bidra med ett lugn och en självsäker spelstil. Jag är inte rädd för att ge mitt yttersta och lite till för att ta laget så långt som möjligt.

Utanför planen försöker jag sprida mycket positiv energi och se till att alla spelare känner sig välkomnande och taggade.


  • Vad är målet med nästa säsong?

Målet är som alltid att knipa en kvalplats till SSL. Samt att jag ska utvecklas som innebandyspelare så mycket som det går.


Vi är mycket glada över att Maja har valt att förlänga med Wizladies och FBC Partille!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub