Img 1043

Louise Hedkvist klar för Wizladies!

Publicerad 2024-04-29 19:54
Img 1530
Spelarbild foto: Krister Andersson/Warberg IC
Det är med glädjande besked FBC Partille kan meddela att Louise Hedkvist, född 2001 är klar för Wizladies. Louise är en snabb och duktig tvåvägsspelare. En trygg forward som ofta finns med i poängprotokollet. Louise kommer senast från Warberg IC i SSL. Vi är mycket glada över att Louise har valt att spela med FBC Partille kommande säsong. Vi har tagit oss ett snack med henne samt huvudtränare Jonas Eliasson för att höra deras tankar kring kommande säsong:

Jonas Eliasson:

Glad att Lollo valt att ansluta till vårt lag. Hon är en spelare som gör sina medspelare bättre. Har ett avigt avslut. Fin bollkontroll. Vi kommer ha tålamod med Lollo då hon precis kommit tillbaka från en korsbandsskada. Det kommer bli häftigt att följa hennes utveckling hos oss.


Intervju med Lollo:

Välkommen till Wizladies. Vad var det som fick dig att ta steget och komma till oss?

Tack så mycket! När jag bestämde mig för Göteborg igen kändes Partille som ett bra val. Jag vill kvala och de tror jag vi kan åstadkomma!


Vad är dina förväntningar på säsongen som kommer?

Ska bli superkul att komma in i laget först och främst. Tror på ett gött gäng med riktigt bra spel, många vinster och en hög nivå!


Kan du berätta lite kort vem du är på och utanför planen?

På plan visar jag vilja och gör allt för att laget ska vinna. Är nog lite lugnare utanför plan än på haha men som vanligt, gillar att umgås med nära och kära!


Vi tackar Louise för intervjun och önskar henne varmt välkommen och ett stort lycka till nästa säsong med Wizladies och FBC Partille!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub