Img 1043

Klar seger mot Backadalen!

Publicerad 2016-02-18 19:15
Olof
På onsdagskvällen var det så derby mot Backadalen i Division 1 Västra Götaland. Det skulle ganska snart visa sig att laget var påslaget och att inget skulle lämnas åt slumpen. Vinsten skrevs till slut till hela 8-1 efter att samtliga formationer hade producerat och att hela bänken också vädrades. Tilläggas bör att Backadalens enda mål gjordes av Mattias Ryberg på straff.

Backadalen har senaste tiden haft liten vacklande form och var nu i akut behov av poäng för att inte blandas in in nedflyttningsstriden. Laget består som ni vet av en del Partillebekantingar iform av Anders Nilsson, Mattias Ryberg och Viktor Samson-Tvrdek. Detta tillsammans med att det är ett derby på ett för oss ovant parkettunderlag gjorde att vi förväntade oss en tuff match. Av detta blev det dock inget. Vi satt ganska direkt an tonen i matchen. Vi hade bra bolltempo, bra arbete på i princip samtliga och då är vi mycket svårslagna, det vet vi om.

Det är också kul att vi kan producera på samtliga tre femmor och att vi dessutom kan vädra vår bänk. Det gjordes dessutom några riktigt fina mål där upprullningen fram till 4-1 där Vrakking snyggt serverar unge herr Främberg som kan sätta bollen i tom kasse. Målet föranleddes dessutom av ett unisont ohhhh som sedan kulminerade i ett jaaaa när bollen nått nätmaskorna.

Vi fick även se två riktigt snygga straffar, en för Backadalen som Ryberg förvaltade och en för oss som Holm lika snyggt skickade in i kassen. På det hela taget var det en dag på jobbet och vi gjorde det vi skulle och skall jag vara ärlig överraskades jag lite av Backadalens energilöshet. Låt oss hoppas att de lyfter sig ett par snäpp framöver för de har kapaciteten att kunna hänga kvar.

Vi är sedan någon omgång redan klara serievinnare men har tre matcher kvar innan kvalspelet börjat och det är viktigt att hålla uppe nivån i allt vi gör med faktum är att detta börjar se riktigt stabilt ut med ett försvarsspel som blir bättre och bättre. Med stor ödmjukhet framöver kan det bli en rolig vår. Nu på fredag dags för en ny nedstigningskandidat i Barnarps IF. Lördag kl. 17.15 då hoppas jag vi ses i Partillebohallen.

Who is hot:

1: Sex olika målskyttar. Vi har en enorm bredd i laget men även sylvass spets.

2: Serieavslutningen. Hela sex lag är inblandade i att knipa de tre kvalplatserna.

3: Försvarsspelet. I början läckte det betänkligt men nu är det tätt.

Who is not:

1: Egentligen svårt att hitta något nytt här. Så varför inte bara vara positiv idag.

Spelarbetyg:

5p: Johan Främberg
4p: Erik Lennheimer
3p: André Landin
2p: Jakob Holm
1p: Jacob Grauers

Till Mattias Fohrmans matchreferat




Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub