Johan Jonasson inför derbyt

Publicerad 2023-01-13 22:26
Johanj
Vi tog oss ett snack med assisterande tränare Johan Jonasson inför derbyt mot Lindås. Johan som är en egen produkt och brinner för vår klubb och har en bakgrund både som spelare och ungdomstränare hos Wizards.

Vad hade du sagt inför säsongen om jag sagt att vi skulle ha 21 poäng efter 13 spelade matcher i allsvenskan? Jag visste att vi skulle gå bättre än va många trodde men att vi efter 13 omgångar har häng på kvalplatserna hade jag väl inte trott.

Nu väntar Lindås på lördag. Ett lag vi förlorade mot i höstas. Vad talar för en revansch nu? Att vi förlorade mot Lindås i sudden senast gjorde mig besviken, Det som talar för revansch nu är väl att vi är inne i ett bra stim och även att veckans träningar sett riktigt bra ut, lite grinigt med mycket fart och vilja.

Vad vill du se som coach hos laget på lördag? Jag vill se att vi är trygga med bollen när vi skall anfalla samt att vi gör ett bra jobb bakåt, löser vi detta så borde dom 3 poängen stanna i Partillebohallen

Ge oss tre spelare att hålla litet extra öga på? Hampus Thornblad Född 2005 och spelar riktigt stabilt från sin VB plats och gjorde faktiskt en riktigt fin ass i matchen senast. Rikard Eriksson, En av serien absolut bästa spelare dominant över hela banan. Tobias Jernsand, Nybliven pappa "Grattis igen" Känner mig säker på att "Fassan" som jag kallar han numera kommer göra en riktigt bra insats.

Tippa matchen? Vi vinner med 8-5. En jämn match där sista målet görs i tom kasse


Medlemmar går som vanligt in gratis om de uppvisar sitt medlemskort.

För övriga hänvisar vi till förköp via Tickster. Biljetter måste lösa i förväg ej i entrén.

Innebandy TV sänder såklart matchen om du ej kan vara på plats i arenan.

Följ uppsnacket på www.pibs.se under veckan.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub