Wpss 2020

Joel Andersson återvänder!

Publicerad 2020-06-04 17:41
Ska rmavbild 2020 06 04 kl. 17.48.21
Det är väldigt glädjande att flera unga spelare vänder åter till Wizards. Nu har 19-årige Joel Andersson tecknat sig för två säsonger med FBC Partille i kampen mot Allsvenskan. Joel har närmast representerat Lindås samt deras samarbetsklubb Sisjön och har 11 allsvenska matcher på förra säsongen. Vi vet vad Joel kan och hoppas vi kan hjälpa honom nå sin fulla potential. Vi har tagit ett snack med backen.

Välkommen hem. Hur känns det att vara tillbaks och vad fick dig att återvända? Stort tack! Det känns kul att vara tillbaka där man en gång började. Vad som fick mig att att komma tillbaks var förmodligen därför att jag har fått intrycket att det är ett skönt gäng med höga ambitioner, vilket jag tror kommer passa mig bra.

Vad har du utvecklat sedan du var hos oss senast? Jag tror framför allt att jag har blivit bättre på att värdera olika lägen på planen. Det i kombination med att spela i ett högre tempo har gjort mig till en bättre spelare än för några år sen och vilket ska bli kul att få visa!

Vad kan man förvänta sig av Joels säsong 2020/21? Av mig så kommer man kunna förvänta sig ett hårt slit över hela banan och kanske lite sköna dragningar ;-).

Vad tror du om lagets chanser? Svårt att säga såhär tidigt men jag tror att det finns bra chanser till att göra något riktigt bra under nästa säsong. Det känns som en bra trupp och om man får det att funka så tror jag att det kan bli en väldigt rolig säsong.

Ge oss topp fyra i serien? Har verkligen inte så bra koll på serien så det är svårt att tippa vilka som ska gå bäst, men om man måste säga några så får det la bli Mölndal, Pixbo, Zenith och Partille.

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub