Inför seriepremiär med herrjas!

Publicerad 2024-09-21 16:41
Seriepremi r dam jas  2
Seriepremiären för vårt herrjas är snart här och vi har tagit oss ett snack med vår Rasmus Tveit och huvudtränare Simon Lindén inför matchen. De kommer ge sina tankar kring seriepremiären och säsongen 2024/25. Herrjas välkomnar IBK Kungälv i den första omgången hemma i Partillebohallen nu på söndag den 22:e september kl 19:20.

Spelare Rasmus Tveit:

Hur är känslan inför uppstarten av säsongen 2024/25?

Känslan är go. Vi har en ung, stark trupp som jag tror kan sluta högt i serien om spelet sitter.


Det kommer säkerligen vara en hel del nerver inför matchen, vad är viktigt att tänka på i en premiär?

Såklart är det alltid nerver i en premiär men jag tror att det gäller att tänka som en vanlig match och spela ut sitt spel.


Hur slutar matchen och vilka spelare kommer att vara extra viktiga?

Jag tror att matchen kommer sluta med jämna siffror. Båda lagen är starka och det som kommer att avgöra matchen tror jag är laget som tar ansvar och förvaltar sina lägen bäst.


Är det någon match under säsongen 2024/25 som du ser extra mycket fram emot?

Bortamatchen i Mimershus mot min gamla klubb Kungälv kommer nog att vara lite extra rolig. Men såklart även nu på söndag i seriepremiären där vi möter IBK Kungälv fast på hemmaplan.



Huvudtränare Simon Lindén:

Seriepremiären närmar sig. Hur har försäsongen varit och hur känns truppen?

Försäsongen har varit bra och givande tycker jag, varit iväg på försäsongsturnering och fått många bra matcher med bra svar på vart vi står. Det märks nu att det är seriepremiär på söndag. Träningsveckan har varit väldigt bra, gruppen känns laddad på vad som komma skall.


Vad tror du om matchen och Kungälv som motstånd?

Kungälv är på pappret ett bra lag, fått många nya spelare. Kollar man deras trupp bör de absolut vara med i toppen av gruppen. Jag tror att det kommer att bli en jämn match där premiärnerverna kommer vara avgörande.


Vad kommer krävas av laget för att kamma hem tre poäng?

Det gäller att hitta balansen av taggad, lugn och trygg inför uppgiften. I en premiär handlar mycket om att inte vara för övertaggad. Sen när matchen har satt sig så handlar det om att vi skall sätta vårt försvarsspel och sedan ha en tro på vårt eget spel med boll.


Finns det någon match under säsongen 2024/25 som du ser extra mycket fram emot?

Egentligen är det ingen match som jag känner för såhär på förhand. Jag är mest sugen på att komma igång och se hur långt vi kan ta oss med vårt egentligen nya jas-lag.


Vi tackar Rasmus och Simon för intervjun och önskar hela jaslaget ett stort lycka till imorgon hemma mot Kungälv! Klä dig i Partilles färger, ta dig till Partillebohallen och heja fram våra jaskillar till säsongens första 3-poängare. Annars kan ni se matchen via https://www.innebandy.tv/

Md fbc partille p transparent 400x400
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md nordic wellness
Md derome logo frilagd
Md 9 nov image001
Md download
Md novon el logga
Md comform logo final
Md varsego logo grafisktelement rgb 800pxl
Md img 5636
Md bildit
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md lokalpressen logga
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub