Inför hemmapremiären med herrarna!

Publicerad 2024-09-24 16:24
Seriepremi r dam jas  3
Serierna har numera dragit igång och våra herrar var i helgen iväg till Floda för deras premiär. En match som de efter förlängning kunde vinna med 2-3. Däremot är hemmapremiären bara runt hörnet och vi har tagit oss ett snack med målvakt Oskar Adler och huvudtränare Ricard Carlsson inför mötet på onsdag, 25:e september, kl; 19:00 i Partillebohallen när IBK Kungälv kommer på besök!

Målvakt Oskar Adler:

Hur är känslan inför uppstarten av säsongen 2024/25?

Kul att det äntligen är dags att tävla påriktigt igen.


Hur är känslan efter vinsten mot Floda? Vad kan ni ta med er och vad behöver ni lägga extra fokus på från den matchen?

Vi tar med oss ett otroligt slit i försvaret som alla var med och bidrog med. Vi måste verkligen fokusera på de målchanser som vi skapade oss. Tycker verkligen att laget var värda 3 pinnar med tanke på hur många lägen som skapades.


Hur slutar matchen mot Kungälv och vilka spelare blir extra viktiga?

Har inte spelat mot Kungälv på 16 år så matchen är svårtippad från min sida. Skulle säga att Mr.Tveit visar vägen med en tunnel på Nord och att laget i sig blir extra viktigt.



Huvudtränare Ricard Carlsson:

Sommaren är "äntligen" över och det är dags för hemmapremiär. Hur har försäsongen gått och hur har det känts på försäsongsmatcherna?

Försäsongen har varit sådär om vi skall vara ärliga. Vi har haft ett litet kärngäng som kört ute i spåren och sen har vi kämpat för att få ihop truppen och antalet spelare till inomhussäsongen. Nu känns truppen ganska stabil efter att ha flyttat upp en del juniorer.


Tankar kring hemmapremiären och Kungälv som motstånd?

Det kommer att bli en väldigt tuff hemmastart. En av seriefavoriterna kommer på besök men det skall bli kul och se hur vi mäter oss mot dom. Dom är spelskickliga och har alltid flera killar högt upp i poängligan så det kan bli en rolig match!


Partille står inför ett rejält generationsskifte och på försäsongen har hela elva juniorer debuterat. Hur tycker du att det går för de yngre?

Ja men precis. Vi har tappat ett antal spelare som vi trodde/hoppades ha kvar i truppen och sen inte riktigt kunnat knyta ihop så många nya som vi hoppades på. Men det har ju en positiv sida också. Vi har då haft många juniorer som fått visa upp sig på träning och nu då också försäsongsmatcher. Dom har gjort det väldigt bra och visat framfötterna. Det har gjort att dom nu kommer få göra detsamma i serien. Kul!


Vad är det för typ av Partille vi kommer få se denna säsongen?

Ett väldigt ungt, rörligt och hårt jobbande Partille. Kommer också spela lite olika beroende på vad för matchbild vi tror vi kommer få och vinna på! Så ibland kommer ni inte känna igen oss från match till match;)


Vi som sitter på läktaren på onsdag, vilka spelare tycker du vi skall ha extra koll på?

Kommer alltid finnas killar som syns extra mycket i poängligan men mer intressant kan det nog vara för er att se hur det går för våra 3-4 st killar som kommer starta och göra sin A-lagsdebut födda 2008!



Vi tackar Oskar och Ricard för intervjun och önskar de och resten av laget stort lycka till på onsdag! Ta er till Partillebohallen, klä er i Partilles färger och heja fram killarna till en ny vinst och säsongens första 3-poängare!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md nordic wellness
Md derome logo frilagd
Md 9 nov image001
Md download
Md novon el logga
Md comform logo final
Md varsego logo grafisktelement rgb 800pxl
Md img 5636
Md bildit
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md lokalpressen logga
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub