We are fbc partille

ICAs tidning LIKE uppmärksammade Wizards F 08/09 DEL 2

Publicerad 2021-04-01 10:35
Center f 01
Foto från tidningen LIKE
Flickor 08/09 är med i ett reportage i ICAs tidningen "Like" som handlar om träning, aktivitet, friluftsliv, hälsa och mat. Tidningen skickas ut fem gånger per år till drygt 30 000 barn mellan nio och tolv år, som är med i ICA Kvantums Papricaklubb. Syftet med Like är att inspirera barn i den här åldern att röra på sig och att äta mer frukt och grönt. Följ med och läs hela artikeln som gjordes med våra Wizladies.

Härom veckan så damp tidningen Like i brevlådan där man nu kunde läsa om en artikel som gjordes av våra tjejer för ungefär 2 månader sen så har du inte läst den kan du ta del av detta här, följ bara denna länk.

Tjejerna i FBC Partille springer, så att skosulorna gnisslar, mot bollarna som rullar över idrottshallens golv. Isabella Johannesson får tag i en vit plastboll och dribblar bort till andra planhalvan. Hon har prövat många bollsporter – handboll, fotboll och tennis. Att hon fastnade för just innebandy är inte så konstigt.

Hennes pappa är lagets tränare, och har själv spelat på hög nivå och tränat flera vuxenlag.
– Jag har spelat innebandy i två och ett halvt år, säger hon under en vattenpaus innan hon skyndar iväg. Isabella är lagkapten tillsammans med kompisen Emilia Fröberg. Men, vad gör egentligen en lagkapten?
– En lagkapten ska peppa sina lagkamrater och se till att alla trivs, säger Emilia.

Läs hela reportaget redan nu. Till reportaget (PDF fil).

FBC vill tacka hela laget flickor 08/09, ni gör ett utmärkt jobb om att förmedla FBC Partilles visioner samt ett stort tack till ICAs tidning LIKE för ett fint reportage samt hjälper oss att nå ut till fler som kan tänkas vilja börja med innebandy.

Let's go Wizards!
Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub