Img 1043

Talangfull back klar

Publicerad 2022-05-13 12:41
Ska rmavbild 2022 05 13 kl. 12.39.21
​18-årige Linn Löberg har skrivit kontrakt med FBC Partille och kommer bli en betydelsefull spelare för oss i kampen mot den Allsvenska toppen. I Linn får vi en back med bra spelsinne och stor potential för framtiden. Vi tog oss ett kort snack med Lerumstjejen.

Välkommen till Wizladies. Vad fick dig att ta steget över till oss? Tack!! Jag känner att allsvenskan är nästa steg för min utveckling. Att det blev just här är för att Partille verkar som en bra klubb med bra möjligheter, men främst det goa välkomnandet man fick av laget samt tränare!

Vilka förväntningar har du på den kommande allsvenska säsongen? Jag har höga förväntningar såklart och både hoppas och tror att vi slutar i den övre halvan. Jag tror att det kommer bli en rolig och lärorik säsong med mycket bra matcher och förhoppningsvis go publik!

Kan du berätta om dig själv som spelare och person? Som spelare är jag snabb och teknisk och gillar att slå passningar. Jag är dessutom en riktig vinnarskalle som bara älskar att tävla! Som person är jag glad och utåtriktad och gillar att ha många bollar i luften.

Du har mött oss flera gånger i olika sammanhang vad är ditt intryck av laget och klubben? Som tidigare nämnt verkar Partille som en bra klubb som kan ge bra möjligheter för spelarna. Laget har man ju såklart alltid känt lite rivalitet mellan, men tjejerna har varit världens snällaste direkt från start och det verkar som ett lag med en riktigt skön stämning!

Huvudtränare Jonas Eliasson om Linn:

- "Linn har övertygat när hon varit och tränat hos oss. Kommer tillföra mycket med sitt fina spelsinne och känsliga handleder. Linn kan bli en storback. Vi hoppas att vi kan hjälpa henne i sin fortsatta utveckling i Partille. Återigen visar klubben att man vill satsa med denna värvningen"

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub