Img 1043

SSL-meriterad forward klar för Wizladies

Publicerad 2022-05-07 17:07
Sanna
Det är med stor glädje vi nu kan konstatera att Sanna Olsson har valt att skriva ett tvåårsavtal med FBC Partille. Sanna kommer närmast från ett par bra säsonger med Warbergs IC i Svenska Superligan. 26-åringen är en spelare som kommer sätta nivån och varit högt på vår önskelista.

- "Sanna är en rutinerad spelare som alltid ger 100% Fint spelsinne. Passar perfekt in i hur vi kommer spela innebandy. Ser fram emot att jobba med Sanna.Partille visar att man vill satsa ordentligt med denna värvning säger nye huvudtränaren Jonas Eliasson"

Sanna Olsson har 74 SSL matcher, 63 Allsvenska matcher, svarat för nästan 100 poäng och har representerat Pixbo och IBK Göteborg förutom Warberg nu senast. Vi tog oss ett kort snack med tjejen bördig från "Bandynästet" Söderhamn.

Välkommen till Wizladies. Vad var det som fick dig att ta steget och komma till oss? Partille som förening har visat att de har något stort på gång och är beredda att satsa. Jag tror att under Jonas ledning och engagemang har Partille stora möjligheter att placera sig i toppen av Allsvenskan redan i år. Det ska bli roligt att vara med på den här resan och jag är laddad inför kommande säsong!

Vad är dina förväntningar på säsongen som kommer? Jag har höga förväntningar. Det kommer krävas hårt arbete och disciplinerat spel för att göra en bra prestation i varje match.

Kan du berätta lite kort vem Sanna är på och utanför planen? På planen är jag en fartfylld, stark och bolltrygg spelare med rutin och ett bra skott. Utanför planen är jag en glad och social person som gillar att laga mat. Jag är Ekonom och arbetar jag som Financial Controller på Stena Stål.

Spelarfakta

Namn: Sanna Olsson
Moderklubb: Söderhamns IBF
Längd: 1.66 m
Klubbfattning: Left
Position: Forward

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub