Lycka till Alexander!

Publicerad 2019-05-04 09:21
Alex 1
Vår duktiga målvakt Alexander Sannerholm har valt att byta förening till Varla IBK. En stor förlust för oss både på banan och vid sidan om. En spelare som trots sin korta tid hos oss visat stor lojalitet och professionalitet. Vi var nyfikna på hans upplevelse av tiden hos Trollkarlarna och tog ett snack med honom.

Du har valt att gå vidare efter en säsong med Wizards. Hur har året varit med Partille för dig? Lite upp och ner kan man väl säga. Har givetvis känts tufft när resultaten inte gått vår väg. Samtidigt har jag dock trivts otroligt bra i laget, fått lära känna många goa gubbar och även om det är svårt att vara nöjd när det gick som det gick så känner jag ändå att jag lyckats prestera på en bra nivå sett över hela säsongen.

Vad är ditt bästa och ditt sämsta minne från säsongen? Bästa skulle jag säga de sista seriematcherna där vi visade hur bra vi kunde vara och slog 4 av de topp 5-placerade lagen. Sämsta går väl inte att nämna annat än degraderingen, det är något som fortfarande svider rejält.

Om du skulle få en fråga från en kompis om att spela i Partille, vad hade du då sagt? Hade enbart talat gott om Partille. Det är ett bra lag och gött gäng som enligt mig med största sannolikhet kommer ta klivet upp igen redan nästa år.

Nästa adress blir nu alltså Varla IBK, varför blev valet på Kungsbackalaget? Känner att det är den bästa helhetslösningen för min del. Dels utvecklingsmässigt genom att få fortsätta spela på div 1-nivå i en förening som jag fått ett väldigt gott intryck av, men en annan viktig faktor är att det kommer underlätta för mig att få ihop livspusslet då jag bor här nere i de södra trakterna om stan.

Till sist stort lycka till Alex och vi säger inte adjö utan hoppas på återseende i framtiden. Tack så jättemycket och detsamma till PIBS

Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub