Img 1043

Lillån är ett starkt lag rakt igenom

Publicerad 2022-09-23 14:00
Jacobh
Huvudtränaren Ricard Carlsson summerar lite från matchen mot Warberg och blickar fram emot Lillånsmatchen och vad som kan vara viktigt för att kunna ta säsongens första trepoängare. Han ser fram emot en jämn och tät match där det gäller att minimera misstagen.

Förlust i premiären med 7-3 borta mot Warberg. Ge oss din syn på matchen? Vi kämpade på riktigt bra och hängde med länge i matchen. Hade vi satt våra lägen i början av 3e eller inte fått ett löjligt beslut emot oss så hade det kunnat bli ett helt annat resultat. Men Warberg var bättre och malde ner oss till slut. Sen att det rann iväg spelar mig mindre roll då vi verkligen gick för det.

Det har varit lite sjukdom och skada i laget senaste veckorna. Hur är läget nu inför hemmapremiären? Ja det stämmer och det ser tyvärr inte bättre ut inför lördagen heller. Albin är fortfarande sjuk, Birk åkte på en smäll i måndags och har inte tränat alls. Sen har vi alla andra skador sen tidigare. Men så är det, synd bara att börja en säsong så.

Lillån kvalade förra säsongen upp till SSL men missade. Vad kan du berätta om Lillån som lag? Ja det var en riktigt stark säsong av Lillån förra året och som dessutom slog Warberg i första kvalrundan om jag minns rätt. Lillån är annars ett stark lag rakt igenom. Verkar också få upp lite bra junior och nu kunnat värva från Örebro. Har dessutom första femman en bra dag så är dom tunga.

Vad kan Partillepubliken förvänta sig för matchbild? Kommer bli en jämn match gällande det mesta. Tror Lillån och vi kommer dela en hel del på bollinnehavet. Sen gillar dom att kontra så det får vi såklart se upp för. Kommer bli småsaker som avgör i slutändan så Partillepubliken kommer få se en spännande match.

Om du skulle lyfta fram tre av våra spelare för tillfället vilka skulle det då bli? Kul att se 17 åriga Hampus gå in mot Warberg som debutant och inte ha nån respekt. Sliter och jobbar stenhårt. Johan F tar sin kaptensroll på högsta allvar och hjälper laget både på och av planen. Tobias i målet gör en jätte bra match. Släpper bara 4 mot Warberg och 2 av dom är i boxplay

Till sist ge oss ett resultat på matchen? Vi vinner med 6-3. Holm avgör i öppen kasse

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub