Img 1043

Ledarstaben för Dam-JAS säsongen 24/25!

Publicerad 2024-03-20 17:27
Img 1032
Vi kan gladeligen presentera nästa säsongs ledarstab för Dam-JAS och det är inga mindre än Mattias Ljunggren, Tilde Engquist och Alicia Andersson. Mattias är i dagsläget tränare för F09-11 och både Tilde och Alicia har varit tränare i JAS-laget i år samt spelar själva i damlaget. Vi har tagit oss ett snack med denna trio för att höra deras tankar om tränaruppdragen inför kommande säsong 2024/25:

Mattias Ljunggren:

- Varför känner du att du vill vara med på satsningen på juniorsidan?
Jag vill fortsätta satsa på våra ungdomar och framförallt på tjejsidan där vi för tillfället har en stark tillväxt med åldersgrupper som kommer underifrån.


- Vad kommer din roll att vara samt vad tror du att du kan bidra med inför kommande säsong med våra damjuniorer?
Jag hoppas kunna tillföra en hel del glädje, och fortsätta att arbete med att få alla att dra åt samma håll och mot samma mål. Ensam är stark, men tillsammans är vi starkast är en stor del av det som jag vill fortsätta att implementera.



Tilde Engquist:

- Vad tycker du om lagets insats iår och tankar inför kommande säsong?
Sett till resultat så har väll inte säsongen varit den bästa. Men ser vi utöver det så har det varit fantastiskt roligt att följa tjejerna och deras resa samt att få fortsätta följa denna. De utvecklas varje träning och vill så himla mycket vilket känns väldigt positivt inför kommande säsong då jag bara tror att det kan bli bättre.


- Vad är målet med nästa säsong?

Att tjejerna fortsätter utvecklas och tycker att det är roligt att spela tillsammans. Att alla som är en del av vårat dj lag känner att det betyder något och ger spelarna mycket samt att såklart börja vinna matcher.



Alicia Andersson:

- Hur känns det att ha skrivit på för att vara tränare för våra damjuniorer?

Det känns väldigt bra. Det är något som jag funderat på sen jag spelade JAS. Sen när Dehre behövde hjälp så var det ett självklart svar. Känns väldigt kul att jag under denna säsongen fått förtroendet att få fortsätta.


- Varför känner du att du vill fortsätta satsningen på
juniorsidan?

Jag kände mig nästan lite tvingad av mig själv att fortsätta. Denna säsongen gick kanske inte toppen och därför kände jag att jag kan inte lämna dom i sticket nu inför nästa säsong. JAS-åren var några av det roligaste åren jag upplevde inom innebandyn och kände att jag vill ge tjejerna samma möjlighet att känna den känslan.


Vi tackar Mattias, Tilde och Alicia för intervjun och önskar dem ett stort lycka till. Vi kommer givetvis följa laget på nära håll och flera uppdateringar kommer att komma!


Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub