Johan Främberg återkommer!

Publicerad 2018-12-25 15:40
Johanfra mberg2
Landslagsmeriterade egna produkten Johan Främberg har valt att plocka ned klubban från hyllan och ansluta till FBC Partille för spel under våren och hjälpa laget i sin kamp att nå förnyat Division 1 kontrakt.

Johan är en bollskicklig back som har skyfflat in nästan 100 poäng i A- och JAS-lag de senaste tre säsongerna. Han representerade Sverige i U19 och kom med i All Star Team vid Innebandyfesten 2016. Som kuriosa kan nämnas att han utsågs till Partille Kommuns allra bästa junior år 2016 i som vanligt fruktansvärd tuff konkurrens i en av Sveriges bästa idrottsstäder.

Den nu 21-årige backen kommer att bidraga med stort hjärta för vår förening, bländande speluppfattning och en snabbhet som kommer sticka ut. I det läge vi nu befinner oss i tabellen samt med någon spelare skadad så var detta ett mycket välbehövligt tillskott.

- "Det är inget enmansjobb att rädda kontraktet. Det är ett lagspel men jag vill vara med och bidraga. Jag vill definitivt inte se Wizards spela i Division 2 nästa säsong säger Johan Främberg själv"

Johan Främberg gör sin första träning med laget nu på onsdag och är spelklar med omedelbar verkan.

Välkommen Johan!

Md johan fra mberg
Md jf
Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub