Inför Lidköping!

Publicerad 2018-10-24 19:50
Pibs
Imorgon Torsdag 25:e är tar vårt Herr A-lag FBC Partille emot IBK Lidköping i Partille Arena kl. 19.30. Vi tog oss ett snack med huvudtränaren Urban Jansson inför den viktiga matchen och hur uppehållet har använt för bästa förberedelser.

Det har varit spelledigt i en helg och senaste matchen spelades för snart två veckor sedan borta mot Sisjön där det blev förlust. Sedan dess har A-laget legat i hårt för att hitta tillbaka på banan.

- "Vi har valt att gå mycket på engagemang, krigarinställning och stort hjärta och göra detta tillsammans. Spela ett försvarsspel med stort hjärta där varje täckt skott, varje bruten passning och vunnen närkamp är en seger".

Både i matchen mot Sisjön samt Mölndal så är det först i den tredje perioden som målproduktionen framåt har kommit igång.

- "Inte alldeles lätt att svara på men det är nog en kombination av självförtroende och press som vi verkligen försöker ta bort och bara gå ut och köra. Nu finns bara ett läge, full fart från början och våga i anfallszon redan från start".

Under torsdagen är det alltså Lidköping som kommer på besök i Arenan. Ett offensivt namnstarkt lag som oftast brukar spela målrika matcher.

- "Håller med, kommer nog att bli en målrik match även denna gång med mycket målchanser och i publikens smak. Kan vi spela smart i försvaret, stänga butiken och ha självförtroende i offensiven så kommer vi att kriga till oss tre pinnar".

För den alerte som synade laguppställningen i den senaste matchen så kunde vi notera att Niklas Jönsson spelade och gör alltså comeback. - Riktigt kul att Niklas valt att köra med oss. Niklas tillför ytterligare vinnarattityd och tuffhet kombinerat med kunnande.

Mönstras det fullt lag i övrigt?

- "Vi har haft fullt hus på träningarna i veckan det ser bra ut inför torsdag".

Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub