Herrestads Axel Jacobsson inför premiären på fredag!

Publicerad 2018-09-18 22:36
Rockets
Axel Jacobsson är både spelare i Herrestads A-lag som tränare för deras JAS-lag. Vi kommer stöta på Herrestad och Axel i båda dessa serier. Vi tog oss ett snack med honom såklart.

Herrestad äntrar Arenan på fredag som nykomlingar i division 1. En spelare med rutin dock är Axel Jacobsson som bland annat spelat division 1 i Hagfors tidigare. Han medger att laget tränat hårt under försäsongen.

- "Under försäsongen har vi tränat på med både löpning, styrka och innebandy. Vi har kört 3 pass gemensamt och 2 individuella vilket är betydligt mer än vad vi tränat tidigare år".

Herrestad har hunnit med mycket matcher under försäsongen med klart godkända resultat.

- "Det blev ganska många träningsmatcher för oss med både Björnslaget, Smögen innebandycup och lite andra träningsmatcher. Resultaten har väl varit blandade, men jag tycker det har gått ut rätt håll under hela försäsongen. Vi har mött och vunnit mot både Fristad GOIF och Zenith som är med i serien vilket känns skönt för självförtroendet".

Vad har ni för målsättningar med årets säsong?

- "Målsättningen för oss är att hamna i mittenskiktet. Trots att vi är nykomlingar så känns det som ett rimligt mål med tanke på spelarmaterialet och viljan vi har i truppen"

Vad tror du om serien i år, vilka lag kan vi finna i botten/toppen?

- "Jag tror serien kommer bli fruktansvärt tight. Lidköping och Floda känns tunga och kommer nog rycka i toppen, men vilka som kommer kriga är botten blir svårtippat. Känns som det finns många lag som är på samma och jag tror tabellen kommer bli jämn rätt igenom".

Och om vi ser till fredagens match, vad tror vi om den?

- "Det ska bli sjukt roligt att dra igång och vi är jäkligt laddade. Två lag med mycket unga spelare, så jag tror det blir en match med bra fart och hög intensitet".

Jacobsson är även coach för klubbens JAS-lag där man redan nu på söndag, alltså dagen efter premiären möter just oss i Partille i JAS-premiären. Herrestad som förra året var ett slutspelslag.

- "Vi kommer med mycket nya killar och helt nya formationer, så ska bli spännande och se hur vi står oss mot ett erkänt duktigt lag som Partille. Jag tror vi kan förvänta oss en match med högt tempo och många mål".

Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md nordic wellness
Md unihoc
Md intersport
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md bmw logo
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.15.27
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.14.54
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sk rmavbild 2015 07 26 kl. 09.26.54
Md sargdekal eb torkteknik
Md sargdekal ilovepizza
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub