Pibs vs kungalv 190119

Försäsongen börjar!

Publicerad 2018-05-10 10:57
Grauers
Herrverksamhetens Elitlag drar nu snart igång sin försäsong. Det blir en hel del nyheter under ledning av huvudtränarna Urban Jansson och Rasmus Larssons ledning. Nytt är även att Rasmus blir huvudtränare även för Div 2 laget nästkommande säsong vilken bygger in en tydlighet i den hållbara utveckling vi vill skapa.

Inom kort startar vi upp försäsongen för herrtrupperna i FBC Partille (Div 1) och Partille IBS (Div 2). Upplägget ser lite annorlunda ut inför i år där vi kombinerat kör både fys och spelupplägg för både trupperna där fys:en sker ihop.

För att minska steget mellan grupperna kommer vi att ha mycket gemensamt i uppläggen, bland annat grunder i spelsätt och fys. Mattias Ghansah kommer att se till så våra spelare kommer i absolut bäst form till seriestart.

Försäsongen startar säsongen den 21 maj med träningar och kort därefter upptaktsmöte och rullar på till och med veckan efter midsommar. Hösten bjuder på mycket innebandy, matcher, turneringar och preliminärt ett skönt läger för att vara klara att prestera när säsongen börjar.

- "Det skall bli riktigt kul att komma igång och tillsammans i truppen och övriga ledare förbereda oss för seriestarten säger Urban Jansson, huvudansvarig FBC.

Inom närmaste två veckorna kommer mera information om spelare in, ut och hur trupperna kommer att se ut.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub