Fellan skrivit på för två säsonger med Wizladies!

Publicerad 2018-06-05 17:12
Felicia1
Det har varit en delvis utdragen process men nu är vi i mål och Felicia "Fellan" Andersson har valt att skriva på för två säsonger med moderklubben och tackar därmed nej till högre placerade klubbar vilket vi självklart är mycket glada för. Vårt lagbygge behöver denna kuggen och vi tog oss såklart ett snack med den rightfattade speluppläggaren.

Precis signat på för ytterligare ett par säsonger med PIBS. Hur känns detta? Det känns faktiskt toppen! Man ska alltid följa sin magkänsla och den sa att Partille var det bästa valet för mig.

Du har haft erbjudande från högre divisioner vad var det som gjorde att du valde att stanna kvar? Partille har påbörjat en ombyggnad av både laget och ledarstaben. Tycker det är en intressant satsning som jag definitivt vill vara med på.

Du kom dessutom hem från Warberg förra säsongen där det blev en handfull SSL-matcher. Hur var tiden där och vad är det som du tar med dig av den tiden? Att få va en del av ett ssl-lag har hittills vart det mest utvecklande för både min innebandy men även mig själv som person. Det jag tar med mig därifrån är både hur man agerar på ett proffesionellt sätt i alla lägen men även ett enklare spelsätt som leder till snabbare spelvändningar.

Nästa säsong väntar nya ledare och en föryngrad spelartrupp. Vad har du för förväntningar av dig själv och säsongen? Jag har alltid höga förväntningar på mig själv. Är redo att ta en stor roll i laget som både stöttepelare för de yngre förmågorna men även spelmässigt för hela laget.

Trots att du bara är 19-år så känns du som en del av det rutinerade gardet. Någon av de nya eller yngre spelarna du skulle vilja lyfta fram? Ja det har man väl blivit nu, känns lite konstigt men även roligt! Jag ser många duktiga talanger men skulle väll vilja lyfta fram bland annat Olivia Adler som jag tycker är en fantastisk medspelare både på och utanför planen. Hon har både den talang och inställning som krävs för att lyckas.

Till sist men inte minst välkommen tillbaks! Tack så jättemycket!

Huvudtränare Elias Johannesson om sin senaste kontraktering:

- "Självklart är jag jätteglad över att "Fellan" valt att förlänga med oss. En avig poängspelare som kliver fram när det behövs och som passar perfekt in i de höga ambitioner vi har med vår verksamhet framöver säger Elias"


Md felicia2
Md felicia3
Md felicia4
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md nordic wellness
Md unihoc
Md intersport
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md bmw logo
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.15.27
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.14.54
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sk rmavbild 2015 07 26 kl. 09.26.54
Md sargdekal eb torkteknik
Md sargdekal ilovepizza
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub