En trotjänare förlänger till 2020!

Publicerad 2018-05-21 23:12
Jacobgrauers
Jacob Grauers har med åren utvecklat sig till en kulturbärare i Partille Wizards. Han kommer att gå in på sin åttonde A-lagssäsong med klubben och dessförinnan har han hunnit med tre säsonger i SSL. Jacob är en spelare som gör skillnad på träning, match och inte minst som person. Ett kraftpaket med bra omdöme och en fin säsong bakom sig med 31 poäng på nitton matcher som ömsom back och forward. Vi tog oss ett snack med 30-åringen.

Nysignat på två år med Wizards. Vad är det som driver dig som nybliven pappa och 30-åring med SSL-meriter att köra på med oss i ettan? Ja, det stämmer. Det är ett antal faktorer. Framför allt gillar jag fortfarande att träna och tävla varje vecka! Man lär sig alltid något. Jag hoppas primärt kunna visa vägen för de som är lite yngre och bidra på den positionen och i den rollen där Urban och övriga tror att jag kan göra mest nytta. Vidare gillar jag Partille mycket som förening och tycker att det är smickrande att man fortfarande är intresserad av att satsa på mig.

Vad är din syn på det nybygge som nu pågår med ledarstab och lag? Jag tycker att det är spännande. Det finns otroligt många duktiga yngre spelare i Partille och att släppa fram dem med rätt förutsättningar kommer bli kanon. Sedan gäller det såklart att förtjäna sin plats på banan, men det är lika för alla och har inget med ålder att göra. Vad gäller ledarstaben blir det nygamla ansikten, men säkert lite nya spelidéer. Kommer bli spännande och se vad de har för planer och hur de tänker spinna vidare på det som Fritz präntat in under några år.

Någon av de yngre killarna du tror lite extra på? Finns att välja bland. Edvin har onekligen en stor talang, han har alla förutsättningar att bli riktigt vass och visat prov på fin utveckling hos oss i A-laget på våren.

Till sist, kul att ha dig med igen. Stort tack!

Md jg
Md md grauers
Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub