Pibs vs kungalv 190119

Emma Altbrink är en Wizlady!

Publicerad 2018-05-11 21:50
Emma
Foto: David Asserfors
Nästa spelare att presenteras är Emma Altbrink, även hon född -99 och kommer till oss ifrån Pixbo. En spelare som bland annat har spel på innebandyfesten och JAS-silver på meritlistan, Emma har den senaste säsongen spelat i Pixbos allsvenska lag och där varit lagkapten. Vi är självklart nöjda över att Emma valt Partille och hörde lite om hennes tankar om vad som väntar framöver.

Du har ju spenderat hela din karriär hittills i Pixbo, men framöver kommer vi få se dig i Partille-kläder. Hur är känslan och vad är dina förväntningar på kommande säsong? Känslan är jättebra och det ska bli väldigt roligt att få spela med er nästa säsong! Är väldigt taggad på att nu få ingå i ett nytt lag med nya mål och förutsättningar. Jag hoppas och tror på en rolig säsong med mycket vinster med ett gott gäng och sen kval upp till allsvenskan där vi förhoppningsvis kniper en plats.

Berätta för oss, vad är du för typ av spelare och person, och vad kommer du tillföra Wizladies framöver? Jag är en väldigt glad och social tjej som alldeles snart fyller 19 år och tar nu studenten om bara några veckor! På plan är jag en center som sliter hårt för laget och älskar att peppa. Skulle säga att jag är en spelare med bra spelförståelse och kan lägga dom oväntade, öppnande passningarna samt att jag använder mycket tempo i mitt spel. Jag hoppas att kunna tillföra så mycket energi som möjligt samt att vara en spelare man kan räkna med både på och utanför plan. Ska göra allt jag kan för att det ska gå vägen för Wizladies i år.

Du har ju mött Partille tidigare ett flertal gånger, vad har du för bild av laget och vad är dina förhoppningar på att vi ska kunna uppnå kommande säsong? När vi möttes i Division 1 var Partille alltid det svåraste laget att möta då ni var så samspelta och hade ett riktigt bra passningsspel. Ett lag som alltid jobbade hårt för varandra och verkade ha riktigt kul tillsammans. Ska bli kul att få bli en del av detta i år! Självklart är målet att leverera så bra som möjligt och försöka komma upp till allsvenskan genom en grym laginsats!

Tränaren Elias Johannesson om sitt senaste nyförvärv.

- "Emma är en duktig center med mycket fart, som jag tror kommer tillföra mycket till laget såväl på som utanför plan. På plan är hon en spelare som med sin snabbhet och sitt raka spel kommer att vara jobbig att möta för våra motståndare, sen är det ytterligare en tjej med bra inställning och seriös attityd till träning och match. Det är en riktig lagspelare och ingen slump att hon agerat lagkapten i flera olika Pixbo-upplagor tidigare".

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub