Allsvensk spelare till Wizladies

Publicerad 2022-05-15 23:35
Moa
Vi är oerhört nöjda att kunna presentera ännu en meriterad spelare till Wizladies. Det är 22-åriga Moa Rylander som ansluter till oss från Allsvenska seriekonkurrenten IBK Göteborg. Vi tog oss såklart ett snack med Ekenprodukten och hennes tankar med klubbytet.

Huvudtränare Jonas Eliasson om Moa Rylander

- "I Moa får vi en rutinerad spelare. Hennes tuffa raka spelstil passar in perfekt i det spel vi vill spela. Tror vi får se en hel del poäng och fina brytningar från Moas klubba. Jag är väldigt glad att hon har valt Partille".

Intervju med Moa

Välkommen till Wizladies. Vad fick dig att ta steget över till oss? Man tackar!! Jag har alltid haft koll på laget och vetat att det är en otrolig lagsammanhållning som har lockat mig. Sen har jag hört bra om föreningen i stort och kände nu att det var dags för mig att testa något nytt och då var det inga tveksamheter om valet till Partille.

Vilka förväntningar har du på den kommande allsvenska säsongen? Förväntningarna är stora, vet att det har varit mycket krigande för att äntligen komma upp i Allsvenskan och tvekar inte en sekund om att hela laget kommer vara taggade till tusen när säsongen väl drar igång. Sen blir det många Göteborgsderbyn vilket aldrig är fel heller.

Kan du berätta om dig själv som spelare och person? Som spelare älskar jag när det är mycket fart på planen. Har dessutom fått testa på de flesta positioner som har gett mig en bra spelförståelse. Som person är jag glad, social och stresstålige!

Fakta
Namn: Moa Rylander
Position: Vänstermitt
Spelfattning: Rightare
Ålder: 22 år
Moderklubb: Eken IBK

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub