E1e954c8 d15a 48d0 a621 37baf5ac5d64

Adrian Söderberg klar för Partille!

Publicerad 2024-09-01 17:03
F rl ngning
Det är med glädjande besked FBC Partille kan meddela att Adrian Söderberg, född 2003, är klar för Partille. Söderberg kommer senast från spel i FBC Lerum i allsvenskan men har flera säsonger med allsvenskt spel bakom sig. Innan det har han varit en del av IBK Göteborg och dessutom spelat innebandy-SM med Lerums juniorlag. Söderberg är en snabb back med hög lägstanivå som dessutom besitter ett farligt avslut. Vi är mycket glada över att Söderberg har valt att spela med FBC Partille kommande säsonger. Vi har tagit oss ett snack med honom samt huvudtränare Ricard Carlsson för att höra deras tankar kring kommande säsong:

Ricard Carlsson:

Kul att Adrian kommer och spelar med oss i Partille. Han är både mångsidig som kan spela både höger och vänsterback. Bra blick för spelet, bra skott och gillar det offensiva spelet också.


Intervju med Adrian:

Välkommen till FBC Partille. Vad var det som fick dig att ta steget och komma till oss?

Tack så mycket! När jag blickat tillbaka på förra säsongen i Lerum och som jag även kände till viss del under förra säsongen, var att min motivation och drivkraft inte var den samma som den varit tidigare år. Det var en av anledningarna till att jag skrev på för Partille, då jag tror att ett miljöombyte kan få mig att finna tillbaka motivationen och suget. Sedan verkar även Partille som en toppen-förening, med tydliga mål och en hög ambition.


Vad är dina förväntningar på kommande säsong?

Mina förväntningar inför säsongen är höga. Vi har goda förutsättningar för att kvala uppåt, men ingenting kommer gratis. Hårt arbete krävs.


Kan du berätta mer om vem du är på plan och utanför planen?

Jag är en 21-årig kille, spelar back och gillar att äga mycket boll. Utanför planen är jag ganska lugn utav mig, gillar att laga mat och umgås med familj och vänner.


Vi tackar Adrian för intervjun och önskar honom varmt välkommen och ett stort lycka till nästa säsong med FBC Partille!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md nordic wellness
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md derome logo frilagd
Md 9 nov image001
Md download
Md novon el logga
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md img 5636
Md bildit
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md lokalpressen logga
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub