Dam Allsvenskan
R tt header

Idag väntar Pixbo Wallenstam för Wizladies!

Publicerad 2019-10-19 10:10
Tackar
Damlaget är obesegrade i Damettan och tar idag sig an Pixbo Wallenstam IBF. Naturligtvis en tuff uppgift men vi hoppas på fjärde raka segern och bevarad serieledning. Vi tog oss ett litet snack med tränaren sebastian Idehed.

Vinst mot Burås senast, vad tar du med dig från den matchen? 3 poäng, att Malin fick göra sitt första mål för säsongen och få se Sofia göra en riktigt stabil debut i målet!

Har läget i truppen med skador och sjukdomar förbättrats sedan senast? Det har den, kryddat med en fantastisk glad nyhet att Ohldin nu är helt tillbaka från sin korsbandsskada! Vi kommer att ställa upp med ett starkt lag mot Pixbo senare i eftermiddag.

Idag väntar Pixbo IBF, vad förväntar du dig av den matchen? Fart o fläkt, något vi förberett oss på under hela veckan. En helt annan match än de två tidigare mot Kungälv & Burås.

Varför skall man som Wizaldiessupporter bege sig till Wallenstamhallen kl. 16.00? För det här en av de absolut bästa bortamatcherna vi kommer spela denna säsongen. Övertygad om att vi & Pixbo kommer bjuda på en grym underhållning i eftermiddag!

Till sist lycka till. Tackar! Vamos!

Matchstart kl. 16.00 i Wallenstamhallen.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub