Dam Allsvenskan
Img 1043

Dags för match mot Burås damer!

Publicerad 2019-10-11 20:30
Gla dje
I dagarna tre kommer våra A-lag att drabba samman med Burås två gånger om. Först ut är imorgon vårt Wizladies som skall försöka förlänga sin segersvit via en tredje raka trepoängare. Det finns lite skavanker i truppen men vi tog ett snack med tränare Idehed om hans tankar inför match.

Vinst senast mot Kungälv. kan du berätta om matchen för oss? En annorlunda match än den mot Floda, där vi inte är särskilt effektiva på de chanser vi skapade. Vi hade även stora problem att komma igenom Kungälvs försvar, något vi jobbat mycket på under veckan. Individuella prestationer gör att vi ändå går segrande mot Kungälv. En styrka jag är övertygad om att vi fortsätter kommer att ha!

Nu väntar Burås på lördag. Vad är Burås för lag och är det några spelare att hålla extra öga på som åskådare? Burås har ett par starka individuella spelare, men vi ska ses som favoriter till segern. Speciellt när det är hemmamatch i Quisthallen!

Hur är läget i vår egen trupp inför matchen? Första femman har fortsatt sätt väldigt starka ut under veckan, men där vi fått göra en hel del förändringar i andra och tredje femman på grund av sjukdomar och skador. Sofia kommer även starta matchen i målet, vilket också innebär A-lagsdebut för henne. Något som ska bli väldigt kul att få se!

Vilka tre nycklar kommer du at trycka på i omklädninsgrummet fem minuter innan matchstart? Att vi ska fortsätta jobba stenhårt i försvaret, fokusera på våra uppspel och våga utmana oss själva i att spela kreativt i sista tredjedelen.

Lycka till. Tackar!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub