Damer Division 1
Wpss 2020

Dags för Björnslaget!

Publicerad 2019-08-30 11:16
Jubel
Idag börjar Björnslaget och Wizladies tar sig an Onsala, Östra SK och Munka-Ljungby i gruppspelet. Första matchen spelas kl. 18.50 i Lundbystrand 2 mot Onsala och vi tog oss ett kortare snack med Huvudtränare Sebastian Idehed.

Cup i helgen iform av Björnslaget. Vad vill du få ut av turneringen? Att vi vågar spela ett offensivt spel där vi är det laget som dominerar matcherna. Sen vill vi alla fortsätta vinna, och Björnslaget blir ett perfekt tillfälle för tjejerna att visa att PIBS blir att räkna med till säsongen.

Några spelare som är indisponibla och hur ser truppen ut? Tobbe, Wallin, Green, Elofsson, Alice & Caroline är borta. Sen missar Altbrink & Starkenberg var sina dagar, men vi kommer att ha 3 femmor med oss till varje match vilket ger oss förmågan att sätta ett högt tempo i samtliga matcher. Med nu mindre än 1 månad kvar till seriepremiär så börjar det även dra ihop sig för tjejerna att visa vilka som ska stå på planen mot Floda.

Varför skall man som PIBSare bege sig ut och kika på Björnslaget? Vi möter först och främst 3 lag i gruppen vi inte kommer att ha i något seriespel senare, vilket alltid är kul. Sen så ska siktet inte vara något mindre än att ta oss långt i cupen och förhoppningsvis få en eller ett par riktigt bra värdemätare!

Spelschemat hittar ni här.

Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub