Img 1043

Alla är revanschsugna!

Publicerad 2019-11-01 13:37
Jubel
Efter två raka förluster väntar nu Lindome på lördag kl. 13.30 i Quisthallen. Det är ett revanschsuget lag som ser fram emot matchen. Vi tog oss som brukligt är ett snack med huvudtränaren Sebastian Idehed inför den viktiga matchen.

Förlust senast mot FBC Lerum där 5-0 vändes till 5-7 på lite drygt en period. Berätta om dina känslor och tankar efter den matchen? En match vi totalt kontrollerar, leder med 5-0 och sedan tappar allt i tredje perioden. Lerum gör det bra, samtidigt som vi tappar några % närvaro på planen och då får deras spetsspelare för mycket tid att trycka dit bollen. Vi har inte heller skärpan att göra mål på de chanser vi skapar. Men känslan efter de första två perioderna är något vi ska ta med oss, för då spelade vi bländande innebandy!

Nu väntar Lindome till helgen. Vad vet du om våra motståndare? Att de gått knackigt inledningsvis med stora förluster mot Kungälv & senaste mot Pixbo. Samt att de är ett lag som brukar husera flertalet juniorer.

Vad måste göras bättre av oss nu på lördag för att det skall bli vinst? Egentligen ganska enkelt, att våga gå ut på planen i tredje perioden och spela på samma sätt som vi visat att vi kan göra. Att finna mentaliteten att både vägra släppa in mål, och att våga göra mål. Spelar vi lika bra som de första två perioderna mot Lerum kommer alla lag i serien ha svårt att slå oss.

Hur är läget i truppen? Mindre skavanker på vissa spelare och några som är borta, men vi har haft 20 spelare på samtliga träningar i veckan. Så läget är bra, alla är revanschsugna efter förlusterna nu. Det ska bli grymt kul att få se ett hungrigt PIBS på lördag!

Till sist hur tror du matchen slutar? Vinst. Det är dags nu, alla spelare i laget är för hungriga för en vinst inte ska komma på lördag. Får vi igång spelet som vi hade mot Lerum kommer Lindome ha mycket svårt att stå emot, speciellt nu när vi spelar hemma i Qvisthallen.

Lycka till! Tack! Det var grymt med publik senast mot Lerum, hoppas det dyker upp lika många på lördag nu när vi behöver er som mest!

Md fbc partille p transparent 400x400