P12
Img 1043

Blandad info

Publicerad 2021-02-28 06:30
Uppdatering kring matcher, träningstider och summerschool

Hejsan alla föräldrar!

Vi hade i torsdags kväll en ledarträff i laget. Även regeringen hade då en pressträff angående matchspel. Efter den har det beslutats att alla enstaka och träningsmatcher är inställda denna säsongen. Seriespelet är det fortfarande inget beslut om så de ligger fortfarande med i kalendern. Huruvida de kommer spelas eller ej är förnärvarande inget beslut på. Mer info kommer så fort vi vet något. Om det inte kommer i gång, så skall vi försöka lägga lite matcher under våra träningar så att killarna får möta varandra i ett matchliknande spel på vissa träningar.

Undertecknad har precis kommit på sig själv med att ha fel träningstider i kalendern för söndagarna. Våra träningstider är 09:50-10:55 och inget annat. Kalendern är nu uppdaterad.

Ledarna tycker att det fungerar väldigt bra med att föräldrarna är med och bygger upp och river sargen så de kommer vi fortsätta med och schema kommer i separata mail. På söndagarna så rivs en del av sargen för gruppen efter oss och de föräldrar som skall riva ombeds att komma 10:50 för att hjälpa till.

FBC Partille anordnar varje sommar Wizards Professional Summer School som är en innebandyskola. Skolan är tis-fre V32. På följande länk https://pibs.myclub.se/menu/pages/1726 så kan man läsa mer och anmäla sig. Flera killar i laget vart med tidigare år och rekommenderar den väldigt mycket.

Klubben har en egen klubbshop där man kan köpa träningskläder och overaller. Om man känner för att köpa kläder till sina barn så görs det lättast på följande länk https://team.intersport.se/partille-ib. Kan vara ett bra tips inför kommande födelsedagar eller så.

Som vanligt så gäller det att man stannar hemma om man har symtom! Eller om man har fått brev från skolan att man är med i en smittspårning. Då skall man var hemma 14 dagar från det datum som står på brevet. I kallelsen som kommer inför varje träning så kan man gå in i efterhand och ändra sin närvaro om situationen ändras.

Hör av er om ni har några funderingar!

Ta hand om er och håll avstånd

Tränarna, genom Andreas

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub