P10

Säsongen närmar sig sitt slut

Publicerad 2022-04-20 17:26
Lite avslutningsinformation

Vi kör säsongens sista träning onsdagen den 27e april. På denna träning önskar vi att föräldrarna kommer, ombytta och med klubba! Barnen vs Föräldrarna!


Till hösten kan vi njuta av allsvenskt spel för damernas A-lag som lyckades ta sig upp!

Vi tänker sedan att lite längre fram under våren att vi kör en avslutning likt förra året med lite korvgrillning. Mer om det framöver.

Vi försöker nu även planera för höstens seriespel och behöver anmäla lag redan under sommaren. Därav kommer här lite tankar och funderingar. Svara gärna på detta i ett mail till henrik(at)molker.net. Inget av det nedan är något som är skrivit i sten, utan mer som en indikation för att kunna landa rätt från början.

För att kunna anmäla rätt antal lag vore det bra att veta om någon redan nu vet att man inte kommer kunna vara eller vilja vara med i seriespelet. Vi har under året varit och vägt på gränsen mellan ett och två lag. Ambitionen är att försöka kunna ge alla så mycket speltid som möjligt, men utan att behöva pussla allt för mycket för både spelare och ledare. Om vi spelar med två lag, vilka kan då tänka sig att fylla på med kort varsel och spela dubbla matcher under helgerna?

Sedan kommer det lite då och då förfrågningar från P11 och P09, är det någon som vid behov vill spela med de med så vore det bra att veta. Det underlättar när det skall fyllas på med spelare med kort varsel.

Mvh

//Tränarna

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub