Dam Allsvenskan
Img 1043

Josefine Beckman!

Publicerad 2018-05-29 16:55
Josefine beckamn
Foto: Pixbo.se
Vi är glada över att kunna välkomna damernas femte nyförvärv, den högerfattade målskytten Josefine Beckman som även hon ansluter från Pixbo. Utöver spel i Distriktslags-SM med Göteborgs kull födda 2000 har hon även ingått i Pixbos allsvenska trupp i närmare en och en halv säsong.

Du har ju haft anbud från flera olika division 1-lag och även lag i Allsvenskan, vad var det som gjorde att du tillslut valde Partille till kommande säsong? De som gjorde att jag valde Partille var för att det är ett väldigt duktigt lag med en tydlig målsättning att komma upp i allsvenskan vilket känns bra och att varje match är viktig. Det var ett skönt gäng och kommer nog passa mig bra att spela division

För de läsare som har mindre koll på dig, hur skulle du beskriva dig själv, som person och som spelare? Som person är jag väldigt glad och sprallig vilket jag tror speglar sig både på plan och utanför. Som spelare gillar jag att ha mycket bollinnehav och gå på avslut, jag har höga krav på mig själv att prestera och är en vinnarskalle.

Slutligen, vad är dina förväntningar på kommande säsong och vad kommer du tillföra till laget? Jag tror att det kommer bli en väldigt rolig säsong med mycket medgång, tycker även det ska bli kul med någonting nytt och nya rutiner. Jag kommer bidra med mycket snack och positivitet och kanske några poäng.

Huvudtränare Elias Johannesson om lagets senaste tillskott.

- "Jätteglad över att Josefine valde oss, en naturlig målskytt som kommer bli ett jättebra tillskott till laget. Att få in en rightfattad och spelskicklig vänsterforward med bra avslut har känts väldigt viktigt och det är precis det vi får i Josefine".

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub