Damer Division 1
Stor banner innebandylekis 2018

Josefine Beckman!

Publicerad 2018-05-29 16:55
Josefine beckamn
Foto: Pixbo.se
Vi är glada över att kunna välkomna damernas femte nyförvärv, den högerfattade målskytten Josefine Beckman som även hon ansluter från Pixbo. Utöver spel i Distriktslags-SM med Göteborgs kull födda 2000 har hon även ingått i Pixbos allsvenska trupp i närmare en och en halv säsong.

Du har ju haft anbud från flera olika division 1-lag och även lag i Allsvenskan, vad var det som gjorde att du tillslut valde Partille till kommande säsong? De som gjorde att jag valde Partille var för att det är ett väldigt duktigt lag med en tydlig målsättning att komma upp i allsvenskan vilket känns bra och att varje match är viktig. Det var ett skönt gäng och kommer nog passa mig bra att spela division

För de läsare som har mindre koll på dig, hur skulle du beskriva dig själv, som person och som spelare? Som person är jag väldigt glad och sprallig vilket jag tror speglar sig både på plan och utanför. Som spelare gillar jag att ha mycket bollinnehav och gå på avslut, jag har höga krav på mig själv att prestera och är en vinnarskalle.

Slutligen, vad är dina förväntningar på kommande säsong och vad kommer du tillföra till laget? Jag tror att det kommer bli en väldigt rolig säsong med mycket medgång, tycker även det ska bli kul med någonting nytt och nya rutiner. Jag kommer bidra med mycket snack och positivitet och kanske några poäng.

Huvudtränare Elias Johannesson om lagets senaste tillskott.

- "Jätteglad över att Josefine valde oss, en naturlig målskytt som kommer bli ett jättebra tillskott till laget. Att få in en rightfattad och spelskicklig vänsterforward med bra avslut har känts väldigt viktigt och det är precis det vi får i Josefine".

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub