Herrar Allsvenskan
R tt header

Inför Floda IBK!

Publicerad 2019-08-29 12:09
Stenberg
kväll kl. 19.20 tar sig herrlaget an Floda IBK i Rydsbergshallen i säsongens andra träningsmatch. Till matchen saknas ett par spelare och vi tog oss såklart ett snack med Tränare Stenberg om hans tankar om kvällen.

6-6 mot Frölunda i premiären. Dina tankar om den matchen? Typisk premiärmatch. Konstig match där vi inte alls var nöjda i första men leder ändå med 4-1. Sen lyckas vi helt missa att döda matchen och släpper in Frölunda igen. Frölunda gör det bra som krymper ytorna defensivt och går direkt mot mål när de fick läge. Samtidigt så gör vi det svårt för oss själva genom att stå still och lira. Vi fick några svar och en del frågor. Så nu vet vi vart vi står och vad vi ska jobba med.

Beskriv Daniel Karlanders comeback i PIBS-tröjan? Daniel visar direkt vilken poängspelare han är. Härligt att se den gamle karlander tillbaka med sitt aviga spel och hela tiden vara spelbar för att kunna avsluta. Otroligt viktig i specialteams med. Men jag tror vi kan få ut ännu lite till i spelet av Daniel när han kommit in i allt. Tycker det är kul att man märker av hur han växt när han varit borta och hjälper till i de ungas utveckling och tar ansvar.

Idag väntar Floda IBK. Vad vill du ha för svar där? Att vi ska ta steg i rätt riktning hela tiden. En match där vi kommer möta ett lag som hjälper oss att dra upp tempot. Perfekt match där vi får jobba med hemjobbet som inte funkade mot Frölunda då Floda är duktiga i spelvändningarna. Dessutom möta ett tight försvar där vi får jobba på att hitta rätt avslut och värdera så vi inte åker på onödiga spelvändningar.

Hur formeras laget? Det är inte helt klart än då det är lite skavanker i truppen för tillfället. Saknas Med säkerhet gör Alex Mattsson, Grauers och Pontus borta iallafall. Sen får vi se hur resten formeras utifrån de besked vi får.

Till sist vem imponerar mest på dig i truppen just nu? Den som imponerat på mig över tid både på och utanför banan är Johan Främberg. En riktig klassback som tar stort ansvar utanför. Emil Strömberg har också hittills funkat väldigt bra tillsammans Daniel Karlander i den kedjan. Med tid kommer han förhoppningsvis kunna växa och blir en riktigt bra sniper i den femman. Men fokuset ligger på att han ska utvecklas varje vecka för tillfället.

Lycka till! Tack så mycket! Kul att se mycket folk på matchen förra veckan. Hoppas ni fortsätter stötta killarna hela säsongen!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub