Herrar Allsvenskan
R tt header

Dags för match mot Frölunda!

Publicerad 2019-10-05 09:42
Holmen
Vinst i premiären mot Landvetter och nu väntar en ny svår motståndare i bortamatchen mot Frölunda IBK. Matchstart är kl. 13.30 i Frölunda Kulturhus och vi tog oss ett snack med tränaren Peter Stenberg inför matchen mot sin moderklubb. - "Det blir en tuff match med ett mer spelförande Partille och ett Frölunda som vill gå rakt på målet".

Vinst senast mot Landvetter med 10-2 efter ett 0-2 underläge. Beskriv matchutvecklingen? Vi som många gånger förr denna säsongen, detta behövs rättas till. I första tycker jag inte vi följer gameplan och då är Landvetter svåra att knäcka. Andra är jag väldigt nöjd där vi maler ner Landvetter vilket lägger grunden till segern. I tredje orkar inte Landvetter och det rinner ifrån på slutet. Vi är starka över tre perioder och det är skön känsla.

Idag väntar Frölunda, ett lag vi kryssade emot på försäsongen. Vilka är dina förväntningar inför matchen och vad tar du med dig från senaste mötet? Stora förväntningar. För mig två lag som ska vara med där uppe runt topp 4. Det var första matchen för säsongen vilket gjorde sitt till. Men tar med mig att när vi inte kommer upp i nivå och gör jobbet är Frölunda ett för bra lag för att bjuda bort poäng. Stark avslutning återigen. Tuff match med ett mer spelförande Partille och ett Frölunda som vill gå rakt på målet.

Hur ser läget ut i truppen ut? Det ser förhållandevis bra ut just nu. Tim är borta på grund av sjukdom men utöver det är alla friska och tillgängliga i skrivande stund. Vi har några killar med formkurva uppåt dessutom.

Lycka till! Tackar.

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub